Menstruáció alatt labor, azaz lehet-e vizelet vizsgálatot végezni ezen időn belül?
A nőgyógyászom elküldött hormonvizsgálatra azt mondta,hogy a vért mindenféleképpen a menstruáció 3.napján vegyék le.A beutalón be x-elte,hogy milyen hormonokat nézzenek meg és be van x-elve a teljes vizelet is.A kérdésem,hogy akkor hogyan oldjam meg? Most akkor levetetem a vért és majd vizeletet meg akkor mikor elmúlik a vérzés? A doki nem mondta el még van időm,de jó lenne tudni,hogy hogyan működik ez.
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Szia. Nalunk a kp laborban odaadod a laborkerot, kiadjak a vonalkodokat etikezzcimken es egy poharat.
Leveszik a vered, ellatjak a szuksges vonalkodokkal. Majd kimesz, es ha mar nem verzik pisilsz a poharba :D a lenyeg hogy az is azonositva legyen.
Itt nálunk egy kémcsövet adnak amibe a vizeletet kell átönteni.Én nem szoktam ott leadnia vizeletet hanem aznap a reggeli középsugarasat szoktam felfogni és ott az SZTK-ba átöntöm a nevemmel ellátott kémcsőbe.
Csak az érdekelne,hogy hogyan intézzem el.Mert a vérvételt muszáj menszesz alatt.Csak az is nagy bajom,hogy időpontos a labor.... most hogy kérjek előre így időpontot??? :D Nehéz ügy ez az egész :/ Főleg itt nálunk,hogy minden időpontos.
Hormon vizsgalathoz nem fontos kozepaugaras, az bakterologiai vizsgalathoz szukseges.
Hat igy eleg necces akkor. A haziorvosnal azbasszisztens nem tudja esetleg levenni? Vagy a labort kell felhivni, hogy milyen jellegu a problema es biztosan adnak igy idopontot, hogy jo legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!