Mit gondoltok, okés ha valaki szét plasztikáztatja magát?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy mindenét megcsináltatja. Jelzem, én teljesen plasztika ellen vagyok.2020. jún. 5. 19:16
11/12 anonim válasza:
Semmi, ők is emberek. Vannak akik túlzásba viszik és azt hiszik hogy szép, na ott vannak bajok az agyban de ha minimálisra csináltatja meg az megint más.
12/12 anonim válasza:
Aki próbál a természetességre törekedni azzal nincs baj.
De aki feltölteti a száját undorítóra, nagy csöcsöket csináltat, szét tölteti az arcát és stb, annál vannak bajok.
Nekem a cicim van megcsinálva de nem őrültem meg mint mások hogy egyből mást is megcsináltatott magán. Azt mondják olyan a plasztika mint a tetoválás. Ha 1 van nem tudsz leállni.
Hát nem tudom....egy tetkóm van és műcicim de többet nem nagyon akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!