Mit gondoltok, okés ha valaki szét plasztikáztatja magát?
Magánügy. Az ő dolga. Mindenki azt csinál a pénzével és a testével, amit akar. Ha ő ettől érzi magát értékesnek, hogy ezt csinálja magával, ám legyen. Csak ő ettől nem lesz értékesebb, mint az, aki nem plasztikáztatja magát.
Én soha nem plasztikáztatnék.
Én sajnálom az illetőt... Persze ő élete, ő döntése, ha neki ez jó csinálja.
De egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valakinek ennyi felesleges pénze van, hogy milliókat rákölt olyan dolgokra, amik a személyiségéhez nem adnak semmit, élmènyt sem nyújtanak, értéket sem hordoznak.. és amiről az illető azt gondolja, hogy egy pl orr v fülplasztika után ő boldogabb lesz, mint addig..
Tényleg attól lesz ő boldog, hogy egy (legtöbb esetben!) szép és csinos testrészt átfaragtat?
Gondolok itt a barbie meg ken babákra pl.
Ha igen, és tényleg boldog lesz tőle akkor én örülök neki, de csodálkoznék, ha az ilyen teljes testes plasztikáknál nem inkább önértékelési meg egyéb bajok és zavarok állnának a háttérben, amin viszont nem a tízmilliós plasztika (amiből már kb házat vehetne), hanem egy jó pszichoterápia segítene.
De megint mondom, engem nem zavar ha vki plasztikáztat, ha jó neki akkor csinálja, csak szerintem pont a fentiek miatt kontraproduktív lehet sok esetben.
Van az ismerősi körömben egy 40-es anyuka. Tavaly megműtette a melleit, mondván hogy gyerekek után csúnya lett stb. meg ugye a szomszéd csajnak is van szilikon, úgyhogy neki is kellett. Aztán jött a műszempilla, műkörmök, tűzvörös haj stb. Azt mondta hogy a nagy mellektől akkora önbizalma lett, mert azóta minden pasi megnézi.
Az előtte normális, visszafogott anyukából mostanra egy teljesen más nő lett.
Érdekes dolgokra képes a plasztika, hogy ezt hozza ki az emberből.
Bevarratnak a nők a bőrük alá kis műanyagzsákokat amitől nagyobbnak tűnik a mellük, felragasztatnak a körmükre porcelán körmöket, ragasztanak a szempillájukra még egy sor műanyag szempillát. És még ki tudja hány ilyen kis csalás van, amivel szebbnek akarnak mutatkozni.
Szomorú ez az egész és kiábránditó.
Hazugság és csalás az egész. A dokiknak persze jó mert sok pénzt le lehet gombolni a jó emberekről.
Csak ezek az emberek abba nem gondolnak bele hogy mekkora árat is fizetnek valójában. Saját egészségüket kockáztatják.
Jó, azért van, ami elfogadható.
Egyik barátom az elálló füleit műttette meg, egy másik ismerősöm egy nagy anyajegyet szedetett le... Ezek azért tök okés beavatkozások, meg tudom érteni őket.
Az viszont számomra is taszító, amikor valaki teljesen átalakíttatja magát :/
Egyszerűen nem tudom szépnek látni őket.
Persze az ő dolguk, azt csinálnak, amit akarnak.
7! Persze, ezek csak vélemények, ez volt a kérdés nem?
Senki nem akar beleszólni, igazából nem is érdekel, csak sajnálni tudom ezeket az embereket akik hiúsagból műtétnek vetik alá magukat.
Az elálló fül, anyajegy stb. persze nem ilyenek, az teljesen érthető, szerintem az rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!