Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nagyon csúnya az orrom?

Nagyon csúnya az orrom?

Figyelt kérdés

Minél idősebb vagyok, annál jobban elgörbül az orrom és már nagyon zavar a külalak miatt is, emellett nehezebben lélegzek és gyakran be van dugulva. Két oldalról fotóztam le, szemből nem annyira gáz. Szerintetek mennyire csúnya, érdemes lenne megműttetni?

[link]

[link]

2020. ápr. 15. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem nagy, nem kampós.
2020. ápr. 15. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy nem a kinézete okozza az egészségügyi gondjaid, úgyhogy ne is álmodj tb alapú orrplasztikáról.
2020. ápr. 15. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Sok nőnek van ilyen bütykös orrnyerge, köztük szinésznőknek is. Nyilván szebb az egyenes, de azért ez sem vészes vagy csúnya.
2020. ápr. 15. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez észrevehetetlen “görbület”. Nem csúnya.

Viszont azt kivizsgáltathatnád, miért vannak légzési nehézségeid...

2020. ápr. 15. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
A borzos, hosszú szemöldököd rosszabb.
2020. ápr. 16. 07:05
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Muttesd meg. Nagyon ronda. Csak tobbet ne jarj boxorakra,Viktoria.
2020. máj. 2. 00:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Egy az, hogy nem Viktoria a nevem, nem tudom mirol beszelsz, ketto, neked hajnalban nincs jobb dolgod? :,DD
2020. máj. 2. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy teljesen normális orr. :O Semmi baj nincs vele, ne műttesd meg.
2020. máj. 4. 23:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nehezebben légzel, gyakran be van dugulva az orrod azt bizony asztma vagy allergia, egyéb egészségügyi probléma is okozhatja. Mindenképpen el kéne menned orvoshoz ezekkel a panaszokkal. Az orrod nekem úgy tűnik, hogy rendben van, nem hiszem, hogy orrsövény ferdülésed lenne vagy. Ha esztétikailag neked problémát jelent az orrod, emiatt önbizalomhiányod van, akkor persze hiába írjuk, hogy semmi baj nincs vele. Elsősorban magadnak kell tetszeni, akkor tudsz magabiztos, boldog lenni. Ha nem tudod elfogadni az orrod akkor tegyél ellene. Gyűjts pénzt és keress egy jó plasztikai sebészt.
2020. nov. 1. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!