Állplasztika mennyire bekerülhet? Itt magyarorszgágon mennyiért csinálnának egy ilyen műtétet?
Figyelt kérdés
Seggállam van, amit én rühellek, és nagyon nem szeretem magamon. Szeretném ha rendes állam lenne aminek nincsen a közepén egy “horpadás” vagy mi a fene.
A másik kérdésem szimpla kiváncsiság, mert eljátszadoztam a gondolattal.
Ha valaki egy híreségrebszeretne hasonlítani, és nem egészség ügy miatt kell megcsinálni a plasztikai műtétet az többe kerül? Meg az adott hírességtől kell engedélyt kérni, hogy olyan lehessen valaki, mint ő?
2019. aug. 13. 13:12
1/4 Brigol20 válasza:
Nekem 4 hete fulmutetem volt, nem ugyan az nyilvan..
De ra kell keresni :) en is ugy csinaltam beirtam a googlebe, hogy "fulmutet Miskolc", mivel oda valosi vagyok es kidobta, aztan valasztottam, hol es oda voltak irva szepen a kulonbozo mutetek melle az arak :) meg a doki neve, minden..
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Csak az a a baj, hogy tuti implantátumot rakni fog bele, nem korrigálja a csontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!