A férfiak mennyire bírják vagy nem bírják a szilikon melleket?
Sokat fogytam, kicsi lett a mellem,de a hátsóm úgyan úgy hájas.
Én nem érzem így jól magam. A férfiak elitélik a mű melleket? Nem gondoltam nagyra. B45 kosár kb.
154cm 45-46kg.
Úgy érzem, hogy te önmagaddal/testeddel nem vagy kibékülve és ezért, már-már elhatározásod megerősítéseképpen tetted fel kérdésed.
Itt hiába kapsz több száz megerősítő választ, az még nem a többség.
Aztán, majd ha jön az igazi és megjegyz: "jobban tetszenél, ha a teniszlabdád másutt tartanád."
Uhh figyelj, itt nem azzal van a baj, ha mentális problémád van és nem is azzal piszkál senki, hogy milyen a családi háttered.
De könyörgöm! Nem magyarázat egyik sem arra, hogy ilyen hülyeséget (mert ez az!) hordj össze, ha írsz egy nyilvános kérdést, hogy 45B meg B45... ha te sem tudod a melltartód méretét, nem is vagy tisztában vele, akkor egyébként a 45 honnan jött? Ennyi erővel 90D is eszedbe juthatott volna, vagy 245B, most csak írtam két példát. Szóval senki nem piszkált és ne is haragudj, de amiket te írtál, azok nem magyarázatok arra, hogy felteszel egy kérdést, amire választ vársz normálisan, de már a magyarázatban is olyanokat állítasz, amikről amúgy fogalmad sincs, a valóságot sem fedik. Ez kb olyan, mintha bugyiról kérdeztél volna valamit, de boxerről beszélnél, hisz végülis mindkét ruhadarabot ugyanarra a helyre húzzuk fel, igaz, "csak" annyi a különbség, hogy a nem más, akik hordják. Te szilikon mellről kérdezel, de alapból nem létező kosárméretről írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!