A férfiak mennyire bírják vagy nem bírják a szilikon melleket?
Figyelt kérdés
Sokat fogytam, kicsi lett a mellem,de a hátsóm úgyan úgy hájas.
Én nem érzem így jól magam. A férfiak elitélik a mű melleket? Nem gondoltam nagyra. B45 kosár kb.
154cm 45-46kg.
2020. márc. 8. 20:37
1/33 anonim válasza:
Nem tudom, de nőként mondom szerintem ha természetesen néz ki akkor oké, b45 az nem nagy, csak ne úgy nézzen ki mintha 2 db labdát odaragasztottak volna
2/33 anonim válasza:
Férfiként: ha választhatnék egy csúnya természetes és egy szép szilikonos között akkor az utóbbi. Ami ordítóan az, az már nekem sem tetszik.
3/33 anonim válasza:
Te szívesen lennél együtt műfarkú pasival?
4/33 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, milyen fogásra egy szilikon mell,vagy khm az, amit az utóbbi említett
2020. márc. 8. 21:00
5/33 anonim válasza:
A szilikon mell tapintását úgy képzeld el, mintha meg fognál egy nagyon befeszített bicepszet. Próbáld ki, és megtudod, hogy milyen érzés.
Ez amúgy saját tapasztalat… 😀
6/33 anonim válasza:
Engem szemêly szerint nagyon zavar a műmell,eleve a nagy mellű lányokat sem szeretem. A kis mell is bejön elég sok fiúnak, ne akarj változtatni.
18/F
8/33 A kérdező kommentje:
1. Az kemény. Az nem tetszene mellbe. 😂
2. Így aránytalan a test alkatom és nem érzem jól magam
2020. márc. 8. 21:11
9/33 anonim válasza:
Mindegy, örülnek ha kapnak egyáltalán bármilyet.
10/33 A kérdező kommentje:
Ha lenne fiúm, annyit adnék neki amenyit akar,mert az nekem és neki is jó.
De ha nekem nem tetszik a testem akkor szégyelném és így akkor fiú sem kéne
2020. márc. 8. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!