3 alkalommal eltörték már az orromat, alig kapok rajta levegőt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Legutóbb októberben... A porcos vége itt recseg még, meg feszül.
De kétszer felül, akkor vérzett is. Megcsináltatni sok értelme nem lenne, még velük élek. Veréssel fenyeget most is, meg megöl, ez az életem évek óta, a 120 kilós szakmunkás apám ver, mert nem ment a számvitel az egyetemen...
Jelenleg 23 éves vagyok. Sosem lesz elég pénzem plasztikára. Az elsőnél elvoltam a háziprvoshoz, megmondtam mi van, mert a többiek nyúztak, hogy görbe marad, rosszul forr össze... Azt mondta, jegeljem.
2020. márc. 7. 10:04
11/11 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy ne írja bele az orromat a kartonba, de hiába...
Meg "ugye nincs veszélyben, szóljon az apjának" mindtam magamban, majd egyet másik irányból is...
2020. márc. 7. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!