Egy éve megvertek és eltörték az orrom, viszont nehezen veszek rajta levegőt, azon kivül, hogy csúnya?
Figyelt kérdés
Oldalra tolódott.
Feszül és fáj is néha.
Azért nem mehettem orvoshoz, mert apám vert meg egy jegyért és "megérdemeltem", plasztikai műtétre sincs pénzem.
Az már nem érdekel, hogy csúnya, de a fájdalom és, hogy nem kapok levegőt nagyobb baj...
2018. júl. 31. 12:49
1/5 anonim válasza:
Menj el fül orr gégészhez, ha megállapítja hogy van orrsövény ferdülésed azt megműtik tb-re. Az orr formáján és méretén nem változtat sajnos de a légzési problémát megoldja.
2/5 anonim válasza:
Ha nem kapsz levegőt akkor tb-re megműtenek ingyen viszont akkor már egyből kellett volna menned. Azért próbáld meg. De csak jó plasztikai sebészhez menj!!
3/5 anonim válasza:
Nem ártana jól feljelenteni azt a vadállat apád.
4/5 anonim válasza:
Tudom milyen az ha az embernek nincs pénze, de az orrodra tényleg érdemes költeni. Várj még egy kicsit, tegyél félre, vagy szerezz pénzt valahonnan, mert nem érdemes ilyen ügyeletes vagy tököm tudja milyen orvoshoz elmenni. Apámmal is ez történt, azóta állandóan légzési gondjai vannak, meg folyik az orra. Ez más tészta, de amikor a dobhártyája beszakadt, akkor is ilyenhez ment el, "ingyen", és állandóan sípol a füle, meg szarul hall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!