Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyszeri alkalommal a műköröm...

Egyszeri alkalommal a műköröm tonkre teszi a kormom?

Figyelt kérdés
Ki szeretnem probalni a műkörmöt , S-es lenne. Soha nem volt meg nekem es kivancsi vagyok ra hogy milyen de csak egyszer es tobbszor nem mert hosszu távon nem jo meg draga. Nagyon tonkre fogja tenni ez az egy alkalom vagy ez belefér?
2020. febr. 20. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Le fog nőni utána a körmöd, és annak a résznek semmi baja sem lesz. Nyugodtan próbáld ki.
2020. febr. 20. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

El kellene már felejteni ezt, hogy a műköröm tönkre teszi a körmöt! Nem a műköröm teszi tönkre, hanem a hozzá nem értő “körmös”, aki túl reszeli a körmöt. Vagy a kedves vendég, aki neki áll otthon leműteni magának, aztán csodálkozik, hogy szana-szét szakad meg reped a körme!

Ha jó körmöshöz mész, akkor ha 10 évig folyamatosan van műkörmöd, akkor sem lesz semmi baja. Ha egy kontàrhoz, akkor igen, tönkre fogja tenni a körmöd! De mégegyszer mondom, nem a műköröm, hanem a körmös!!!!

2020. febr. 20. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó minden szavával egyetértek! Műkörmös vagyok, 5 éve non-stop van műkörmöm, a körmeimnek kutya baja. Egy jó szakemberhez kell menni és nem egy kontárhoz.
2020. febr. 20. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Normális körmösnél akkor se megy tönkre a körmöd, ha évekig jársz hozzá, kókler meg simán, gond nélkül el tudja cseszni 1 alkalom alatt is. (A körmösömnek például bő 1 év volt, mire teljesen rendbe jött a körme, miután egyik rokona kedvéért bevállalta körmösvizsgán a modell szerepét, a csajszi meg "kicsit" elcseszte a reszelést...)

Más részről szerintem a világon semmi értelme azért felrakatni, hogy 3 hét múlva leszedd....

2020. febr. 20. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!