Help! Nem tetszik a párom szilikon melle, hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Eleinte azt hittem hogy majd megbarátkozom vele de nem sikerült sajnos. Egyszerűen nem tudom mit csináljak, Nem akarom megbántani őt annyit szenvedett velük de… :///2019. szept. 2. 22:03
1/10 anonim válasza:
Mi a baj vele? Nem természetes?
2/10 anonim válasza:
Szerintem most már csak fogd be, főleg ha így ismerted meg vagy tudtad, esetleg még támogattad is benne.
Neki se biztos, hogy tetszik a farkad, mégse kommentálja, nem?
3/10 anonim válasza:
Na jó utolsó,de az természetes, nem a kérdező vállalta. Szakítani akarsz vele? Mert megváltoztatni már úgysem fogja
4/10 anonim válasza:
Ha nem tudod elfogadni, keress másik nőt. Előbb-utóbb úgyis szét fogtok menni, ha nem ez, akkor lesz majd más ok.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek szakitani mert szeretem. De nem tudok nem gondolni arra hogy ket muanyag zacsko van a bore ala varrva... Nem okoz örömet ha hozzaerek... Es igen tamogattam a mutettel kapcsolatban is mert tenyleg szeretem de valahogy nem erre szamitottam.
2019. szept. 3. 11:02
6/10 anonim válasza:
Mekkora gondod van. Ha szereted elfogadod ha zavar akkor annyira mégsem vagy érte oda.
8/10 A kérdező kommentje:
Három hónapja.
2019. szept. 3. 20:19
9/10 qborka válasza:
lehet, fog még valamennyit puhulni, lejjebb menni, akkor már látványra természetesebb lesz. Nyugi, még nagyon frissek, majd megszereted az új ciciket is.
10/10 anonim válasza:
Meg tudnád mutatni előtte-utána képpel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!