Ha ekkora mellem van akkor mindenképp meg kellene műteni, hogy nőnek nézzék ki?
2019. aug. 11. 21:14
21/23 anonim válasza:
Figyelj, ha neked nem jó, műttesd meg. De egy pasi kedvéért ne tedd, az igazi úgyis úgy fog szeretni ahogy vagy, akármennyire is közhely, igaz. Ráadásul (hálistennek) tapasztalatból mondom, nekem is kb ekkora, mindig is utáltam, de amint "rátaláltam az igazira" ez megváltozott. Úgy szereti ahogy van, és amikor szóbahoztam hogy meg kéne műttetnem akkor azt mondta hogy csak akkor tegyem ha én attól jobban fogom érezni magam, neki mindegy mert szeret, kicsi mellekkel is, és tetszik neki :)
24L
22/23 anonim válasza:
Ha kismama leszel, megnő és szülés után már mindig nagyobb marad - t5apasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!