Ha ekkora mellem van akkor mindenképp meg kellene műteni, hogy nőnek nézzék ki?
2019. aug. 11. 21:14
11/23 anonim válasza:
Szerinted!
Ez egy pólóban alig látszik. Voltam már deszkával, a melltartót nem akarta levenni, illúzióromboló volt.
12/23 anonim válasza:
Én örülnék ha ilyen alkatom lenne.
13/23 anonim válasza:
Dehogy kell megműteni. Sztem ez így szép
14/23 anonim válasza:
A pasik a nagy melleket szeretik. Ennek ellenére ne műttesd meg, ennél nem indokolt. Fektess másra hangsúlyt, eddz fenékre.
16/23 anonim válasza:
Ha eredendően nő vagy ilyen mellekkel és puncival, akkor eszedbe ne juson!
Nekem is, és sok más pasinak is így tetszel/tetszenél ahogy vagy!
De a kinézeten kivül a viselkedés is sokat számít!
17/23 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejön ez az alkat, Istennő számomra:) nem vagyok nagy cici párti, az izmos popsi jobban vonz
18/23 anonim válasza:
Önmagában nem attól leszel nő ha két hatalmas luftballonnyi implantátumot tetetsz be.
Minden férfinek más és más mell tetszik, igen van akiknek a minél nagyobb, de olyan is akinek a "kézbesimuló ékszer", s olyan is aki a teljes testalkathoz nézi.
19/23 anonim válasza:
Feszes, szép formájú, tenyérbe illő - sokunknak bejön.
#9,11, a valóban lapos mell az, ami póló nélkül sem látszik. Én azt hittem, ilyesmi lesz a képen is, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!