Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora baj az ha egy fiú szűz?
Itt mindenki "megijed" a szűz fiúkról. De ennek mi az oka?
Jó persze ha valaki amiatt szűz mert igénytelen és nagyon visszataszító azt megértem hogy megijednek tőle a lányok. De van aki amiatt szűz mert vagy nem talált még olyan lány, vagy nem akar alkamizni.
Mert gondolom így látatlanuk azt hiszi minden lány hogy aki szűz 20 felett az biztos ronda is. De szerintem ez nem igaz, magamból kiindulva. Nem vagyok jó az ismerkedésben, és későn érő vagyok, engem pl 16 évesen még nem érdekelt igazán a szex.
Szerintem egész jól nézek ki, a sok sport, meg hogy több önbizalmam van mint 16 évesen. És én mostanában érzem azt hogy készen állok egy kapcsolatra. 22 vagyok. Van egy lány aki tetszik, és nagyon szép is. De amiket itt olvasok az egy kicsit meijeszt. Szóval tényleg ennyire elítélentő az ha valaki nem tízen évesen szexelt először?
Szerintem amúgy nem gondolja azt rólam az a lány hogy szűz vagyok. Ha elmondám neki akkor az lehet hogy baj lenne?
Nem baj. Csak tapasztalatlan vagy.
:)
De gondolom ennyi idősen tudod hogy mennek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!