Létezik mellnagyobbítás szilikon nélkül?
Bocsánat,kis technikai probléma adódott.
Szóval most kicsi mellekhez társul,nem túl szép has, nem vékony lábak...
Sportolással ez orvosolható, de a melleim nem lesznek teltebbek.
Létezik szilikon nélküli nagyobbítás?
25/L
Igen.
A saját zsírral való feltöltéses és van valami sóoldatos is. (az utóbbinak valószínű nem ez a neve) De ezek nem tartanak olyan sokáig, mint szilikonos.
Nem értem miért van lepontozva az előttem hozzászóló. Igenis van saját zsírral való feltöltés. A sóoldatos az, amikor az implantátum nem szilikonnal, hanem sóoldattal van töltve.
A saját zsírral való töltés nem örökre szól.
Van hialuronsavas feltoltes is, de a sajat zsiroshoz hasonloan nem tartos. Mi a baj a szilikonnal? Nem kell mindenkinek labdat betenni, ( jo esetben) a doki meghallgatja a keresedet, es atbeszelitek a lehetosegeket.
A nem tartos megoldasok a szilikonos implant aranak 50-80%-aba kerulnek, es max egy evet birnak, meg annyit sem. Eloszor en is igy gondolkodtam, vegul rajottem, h csak jobb a szilikon. Nem bantam meg. 9 honaposak, imadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!