Mellnagyobbítás? Válaszoltok néhány kérdésre?
Miben más az ha saját zsírral töltik fel a mellett, mint ha szilikonnal? Az biztonságosabb? Természetesebb? Ha mondjuk levesznek annyi zsírt valahonnan ami ugye elég csúnyán meglátszik akkor azt a részt is felvarrják, megcsinálják szépen?
Gondolom nem mindenhol ugyan annyi a műtét ára, nagyok az eltérések?
Mindenki csinál mellizom alatti szilikon beültetést?
1-es, te annyira beteg, perverz állat vagy!!
Amúgy szerintem egyik módszer sem jobb. És ha kés alá akarsz feküdni, tudod kell, hogy ahhoz, hogy a szilikont betegyék, át kell vágni a tejcsatornákat, ami azt jelenti, hogy később, ha gyereked lesz, nem tudsz majd szoptatni!
2-es ezt honnan feszed?? Minden orvos megmondja neked, hogy semmi akadálya nem lehet annak, hogy később szoptass, de komplikáció merülhet fel! Eléggé sok féle képpen rakhatják be a szilikont! Általában mindenki csinál, de lehetnek kivételek, az árak eléggé változók, az adottságaidon is múlik!
Kérdező, a saját zsírral való feltöltésről én azt hallottam, hogy felszívódik, tehát nem tartós az eredmény és kb egy kosár méretet lehet növelni vele és szerintem ehhez képest túl drága! Persze azt javaslom, hogy fogadd el magad, de nekem sem megy túl jól a dolog, szóval hamarosan kés alá fekszem!
De ha erre adod a fejed, semmiképpen ne garasoskodj, ne ár hanem szimpátia, referencia és bizalom alapján döntsd el kivel csináltatod meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!