Mellnagyobbítás plasztika nélkül?
Ez igy értelmetlen, hogy valahonnan leszivják a zsirodat, aztán meg feltöltik a melledbe.
Ezzel az erővel megvesznek a boltban 1 kocka disznózsirt és bepumpálják a melledbe.
/amúgy meg online, a nézésemmel tudok mellet nagyobbitani, ha érdekel :D/
Ez több dolog miatt is butaság.
Egyrészt, ahonnan leszívják, ott csúnya seb lesz belül, ami egy életre szól.
Másrészt a feltöltésnél heg lesz.
Harmadrészt pedig a zsírt a szervezet szép lassan lebontja onnan, és eloszlik valahol. Nem feltétlenül a régi helyén.
Ha nem elég jó a bőröd, akkor ezután még csúnyán lógni is fog a melled.
Negyedrészt a feltöltés egy nem természetes formájú mellet is okozhat, ami csúnyán néz ki.
Vagy pedig később, fogyatkozás közben lesz csúnya.
Előző válaszolónak: testidegen anyagot nem lehet betölteni, az kilökődést okoz.
Ja: ez orvosi kérdés, nem egyéb.
Soha nem értettem miért van erre szükség. Nekem kifejezetten a kis cicis lányok jönnek be. Sokkal jobban tetszik egy kislányos alkat, mint a nagy "dinnyék".
Szóval hidd el a kis melleknek is megvan a piaca.
Nekem pl a péniszem nem túl nagy, ennek ellenére soha eszembe nem jutna bármit oda beültetni.
26/F
Hogyne létezne! Saját zsírral való feltöltés!. Ez nyilván nem eredményez olyan szép kerek és telt hatást, mint az implant, meg nem is tart örökké, hiszen a zsír le tud bomlani, fel tud szívódni.
A zsírleszívás helyén nem lesz csúnya heg meg lyuk meg nem tudom még miket írtak itt előttem. Lehet bárhova töltetni zsírt kb. Nekem is felajánlotta a dokim, hogy a mellműtétem alatt egyúttal a számba is töltene egy kis zsírt, amit leszív a hasamról. Én nem éltem vele, viszont a szobatársamnak megcsinálta. A hasán semmi nem látszott egy tűszúráson kívül, a szája viszont baromi szép lett, de amikor a 6 hetes kontrollon találkoztunk, már nem sok minden látszott belőle, neki gyorsan felszívódott. És nem, nem maradt löttyedt utána a szája.
Altalásban történik a műtét amúgy.
"A hasán semmi nem látszott egy tűszúráson kívül"
Én is ezt mondtam.
BELÜL van a seb.
BELÜL.
Még egyszer: BELÜL.
És nagyon csúnya seb.
Le lehet pontozni nyugodtan a hülyéknek.
A feltöltött zsír pedig szép lassan elfogy a feltöltési helyről.
Elhiszem, hogy ez nem tetszik, de ha lepontozod, akkor is így van.
Pech.
Akkor talán pontozd fel a jó válaszokat.
Már csak azért is, hogy legközelebb is legyen jó válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!