Mellnagyobbítás plasztika nélkül?
Kedves kérdező:
lehet, hogy valamit nem értettél.
Aki itt válaszol, az a szabad idejében, ingyen ad neked tanácsot.
Lehet, hogy ez a szakmája, amiért egyébként 15eFt-ot kap óránként, de lehet az is, hogy csak utánaolvasott jó sokat, és ezért tudja.
Tehát nem árt, ha nem intézed el az egészet egy vállrántással.
A másik oldalról: ha a normális válaszokat nullára lepontozzák, akkor a normális emberek egy idő múlva elmennek innen.
Akkor maradnak azok, akik hülyeségeket mondanak neked... vagy ami még rosszabb: veszélyes, káros tanácsokat adnak.
A jókat meg ugye lepontozzák.
Na, ezzel a kör be is zárult.
Tehát nagyon erősen javallott a jó válaszokat megbecsülni.
Persze természetesen azt csinálsz, amit akarsz - csak annak következménye van.
Amúgy: amit az előző írt - egy erős hormontartalmú szer - az lehet, hogy működik valamennyire. De mellékhatása az ezer is van.
Erről orvost lenne érdemes kérdezned, mielőtt belevágsz.
Az előző vagyok.
Természetesen a gyk nem orvosi rovat, ahol szakértők vannak, garanciával. Ha az ember széles körben tájékozódik, nem lehet baj. De ne csak az orvostól. Az azt tudja amit tanítanak neki. Meg amit a gyógyszeripar diktál. Az én háziorvosom például elzárkózik mindenfêle gyógynövényes praktikától.
A 11-12. valaszolo altal javasolt gyogymoveny mellekhatasainak azert elotte nezz utana. Anno gondolkodtam ezen, utananeztem, es elborzadtam.
Inkabb szilikon.
Dr. Rusz is csinál saját zsírral való feltöltést, a honlapon legalábbis fent van.
:)
Nekem ő varrta fel a melleimet, ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!