Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellnagyobbítás plasztika nélkül?

Timiii_16 kérdése:

Mellnagyobbítás plasztika nélkül?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Igen,viszonylag kicsi a mellem, és ezen szerettem volna változtatni,de úgy voltam vele hogy plasztikáztatni semmiképp nem szeretnék ,ezért el kell fogadjam őket:) Pár napja olvastam egy cikket,amiben az állt ,hogy a felesleges zsírt leszívatják a testről és azt a zsírt fel töltik a mellbe ,így a mell nagyobb lesz és valamilyen szinten természetes.Mit gondoltok erről,hülyeség? :D

2019. aug. 1. 23:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%
Elírtam. Pueraria mirifica.
2019. aug. 12. 16:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséged! :)
2019. aug. 12. 23:57
 13/17 anonim ***** válasza:
28%

Kedves kérdező:

lehet, hogy valamit nem értettél.

Aki itt válaszol, az a szabad idejében, ingyen ad neked tanácsot.

Lehet, hogy ez a szakmája, amiért egyébként 15eFt-ot kap óránként, de lehet az is, hogy csak utánaolvasott jó sokat, és ezért tudja.

Tehát nem árt, ha nem intézed el az egészet egy vállrántással.

A másik oldalról: ha a normális válaszokat nullára lepontozzák, akkor a normális emberek egy idő múlva elmennek innen.

Akkor maradnak azok, akik hülyeségeket mondanak neked... vagy ami még rosszabb: veszélyes, káros tanácsokat adnak.

A jókat meg ugye lepontozzák.

Na, ezzel a kör be is zárult.

Tehát nagyon erősen javallott a jó válaszokat megbecsülni.

Persze természetesen azt csinálsz, amit akarsz - csak annak következménye van.

Amúgy: amit az előző írt - egy erős hormontartalmú szer - az lehet, hogy működik valamennyire. De mellékhatása az ezer is van.

Erről orvost lenne érdemes kérdezned, mielőtt belevágsz.

2019. aug. 13. 01:36
 14/17 anonim ***** válasza:
25%

Az előző vagyok.

Természetesen a gyk nem orvosi rovat, ahol szakértők vannak, garanciával. Ha az ember széles körben tájékozódik, nem lehet baj. De ne csak az orvostól. Az azt tudja amit tanítanak neki. Meg amit a gyógyszeripar diktál. Az én háziorvosom például elzárkózik mindenfêle gyógynövényes praktikától.

2019. aug. 13. 05:07
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
:)
2019. aug. 13. 22:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A 11-12. valaszolo altal javasolt gyogymoveny mellekhatasainak azert elotte nezz utana. Anno gondolkodtam ezen, utananeztem, es elborzadtam.

Inkabb szilikon.

2019. aug. 17. 09:39
 17/17 qborka ***** válasza:
48%

Dr. Rusz is csinál saját zsírral való feltöltést, a honlapon legalábbis fent van.

:)

Nekem ő varrta fel a melleimet, ajánlani tudom.

2019. szept. 11. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!