Hogyan lehetnék én is ilyen? Instagramon minden lány akit
követek gyönyörű, és midnenuk megvan.
Figyelt kérdés
Szépnek én is szép vagyok szerintem, de hogy lehetne olyan sok szep ruhám és taskam, cipom, mint azoknak akiket követek? Tudom, van aki sokat dolgozik közülük, majd én is fogok, de még tanulok. Később persze majd megveszem magamnak ha már van munkám, de most meg csak iskolába járok. Viszont nem akarok várni, és már most ilyen szep dolgokat szeretnék. Mit tudnák csinálni, hogy én is olyan lehessek, mint ők?
Igen, te leszel a Vilagbank elnoke, Irina Shayknek fogsz kinezni es Alex Soros felesege egyszerre, miutan lediplomaztal a kozeli egyetemen. Jo igy?
2019. júl. 24. 22:46
33/37 A kérdező kommentje:
Hahaha... Ki mondta, hogy bármi ilyet akarok! Olvass már vissza! Céljaim vannak és normális életet akarok, mint azok a lányok! Nem gazdag férjet meg hasonlók. Normális férjet, szép dolgokat és sokat utazni. Mi olyan hihetetlen ebben?
2019. júl. 25. 10:23
34/37 anonim válasza:
Azt ugye tudod,hogy az osszes altalad felsorolt no gazdag csaladbol szarmazik,es/vagy gazdag ferje van?
Nincs idod utazgatni meg babazni ha valoban teljesen onerobol akarsz olyan sikeres lenni mint ezek a nok,igazabol szinte semmire nincs ideje valakinek aki hasonlo osszegeket keres,legalabbis egy jo 10 evig biztos.A kommentjeid alapjan azonban onerobol valoszinuleg nincs eselyed,hogy hasonlo szintre kerulj,de ugye mivel no vagy,a gazdag ferj esete meg mindig fenn all,csak ugyesen kell keresni.
2019. júl. 26. 14:19
35/37 A kérdező kommentje:
Nem mindegyik van gazdag családból, és nem mindegyiknek van gazdag férje! Igen, van amelyiknek gazdag a családja, de nem mindegyiknek! Látszik, hogy nem koveted őket.
2019. júl. 26. 15:05
36/37 anonim válasza:
Remélem ha picit öregszel rájössz hogy az életben sokkal fontosabb dolgok vannak mint a közösségi oldalakon való postolgatás.. nekem sokkal többet ér hogy van egy szerető párom,egészséges családom.. tudom "ők is a férjeikkel postolnak" de hidd el ha valaki nagyon az instagrammon éli az életét,nem Boldog ember... van benne egy bizonyítási kényszer a világnak, hogy neki milyen jó. Az igazán boldog embernek nincs igénye arra hogy lépten nyomon postoljon mert kiegyensúlyozott enélkül is.
2019. aug. 17. 21:08
37/37 A kérdező kommentje:
Nekik ez pénz is, hogy posztolnak, mert fizetnek nekik a reklámokért. És nem mindegyik posztol a férjével azok közül akiket írtam, csak tudom, hogy van férje, néha tesz ki közös képet. Attól még lehet valami boldog hogy posztol, ez nagyon nagy tévedés, hogy aki kitesz képet nem boldog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!