Hogyan lehetnék én is ilyen? Instagramon minden lány akit
követek gyönyörű, és midnenuk megvan.
Figyelt kérdés
Szépnek én is szép vagyok szerintem, de hogy lehetne olyan sok szep ruhám és taskam, cipom, mint azoknak akiket követek? Tudom, van aki sokat dolgozik közülük, majd én is fogok, de még tanulok. Később persze majd megveszem magamnak ha már van munkám, de most meg csak iskolába járok. Viszont nem akarok várni, és már most ilyen szep dolgokat szeretnék. Mit tudnák csinálni, hogy én is olyan lehessek, mint ők?
Most ez vagy egy ordas nagy kamu kérdés, egy olyan kislánytól aki unatkozik a nyári szünetben, vagy komoly problémák vannak fejben...
2019. júl. 22. 13:15
12/37 anonim válasza:
Akikről írsz, ők magyar lányok?
2019. júl. 22. 14:49
13/37 A kérdező kommentje:
Haha, nagyon viccesek vagytok!
Nem tudom miért baj, hogy példakép nekem több olyan lány, akinek munkája van és férje meg szép dolgai meg sokat utaznak. Csak én is minél előbb szeretnék ilyen lenni! Ez baj?
Igen, Magyarok!
2019. júl. 22. 14:53
14/37 anonim válasza:
Pl kikre gondolsz kedves kérdező?
2019. júl. 22. 17:42
15/37 anonim válasza:
Kerdezo, te prostinak menj, ha 16 felett csak az az eleted ertelme, hogy “annyi cipom legyen mint az Instaslanyoknak” es annyit tudsz felmutatni, hogy “szerintem szep vagyok”. Szerinted nekik mibol van? (A legtobbnek hamisitvany egyebkent is, kb. egy kezemen meg tudom szamolni, hanyan hordanak itthon eredeti cuccokat).
“Később persze majd megveszem magamnak ha már van munkám” A Harvardon tanulsz, hogy ennyire pozitiv a jovokeped? Egy magyar kb. egy ev alatt termeli ki egy Hermés nesszeszer arat. A cipok amiket latsz pedig Louboutin cipok, 1000 eurotol kezdodnek.
(Amugy meg modellkedtem es osszes kapott designer RTW cuccomat eladtam, silany minosegu a legtobb felkapott marka. Szoval szerintem inkabb tuzz ki mas eletcelt, minthogy ezeket akarod gyujtogetni, mert semennyire sem fog boldogga tenni).
2019. júl. 23. 10:29
16/37 A kérdező kommentje:
Előző, remelem most boldog vagy, hogy így odamondtad! Igen, vannak céljaim, és nem kell Harvard ahhoz, hogy valaki elsején valamit! Egyébként pedig nem ez a fo élet célom, de már leírtam, hogy igen, szeretnék családot, férjet, céget, és szép dolgokat meg utazni. Mert igen, nekem ez a célom! Te biztos prosti vagy, meg savanyú a szőlő és semmit sincs, azért írsz ilyeneket!
2019. júl. 23. 14:03
17/37 anonim válasza:
A lányok,nők fele akiket felsoroltál mind családi vagy férj általi támogatással érte el ezeket a dolgokat.Na meg nem minden igaz amit az instán látsz.😉
2019. júl. 23. 14:19
18/37 anonim válasza:
Aranyos vagy, de nem vagyok prosti. 17 eves vagyok, a szolo sem savanyu, mert hasonlo a csaladi hatterem mint a lanyoknak, akiket felsoroltal. Szoval lattam mar egy-ket dolgot es pontosan tudom, hogy az Instas peldakepeknek milyen az eletuk a valosagban. Termeszetesen nem kell Harvard, de oriasi teljesitmeny kell valamilyen teren ahhoz, hogy te minden honapban high fashion cuccokat fedezz a kiadasaid mellett - egy atlagos magyar diplomaskent ez eleg nehez. A vilag kemeny, ha ennyire magas szinvonalon akarsz elni, akkor meg szokj hozza. Ennyi. En szurkolok, komolyan.
2019. júl. 23. 14:33
19/37 A kérdező kommentje:
Az lehet, de a másik fele nem! És szerintem azzal sincs semmi baj ha egy házasságon belül segítenek egymásnak a nő meg a férfi! Mindenki azt mondja, hogy a nő azért ért el valamit mert férje van. Mi baj van azzal ha segitett a nőnek a férje, hiszen szereti! Azok akiket leírtam van köztük olyan aki nagyon sikeres a munkájában és nem a férje miatt. És nem öreg a férjük!
2019. júl. 23. 14:36
20/37 A kérdező kommentje:
18-as, te már most meg vagy keseredve és még csak 17 éves vagy, lehet én 15, de legalább vannak céljaim! Én ilyen nem akarok lenni soha! Azok közül akiket felsoroltam, van olyan aki diplomával érte ezt el! Tudom, hogy az Instagramon nem minden mindig az aminek látszik, de van amelyik lánnyal már beszéltem! És kedves, és a példaképem! De köszönöm, hogy írtál!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!