Hogyan lehetnék én is ilyen? Instagramon minden lány akit követek gyönyörű, és midnenuk megvan.
Figyelt kérdés
Szépnek én is szép vagyok szerintem, de hogy lehetne olyan sok szep ruhám és taskam, cipom, mint azoknak akiket követek? Tudom, van aki sokat dolgozik közülük, majd én is fogok, de még tanulok. Később persze majd megveszem magamnak ha már van munkám, de most meg csak iskolába járok. Viszont nem akarok várni, és már most ilyen szep dolgokat szeretnék. Mit tudnák csinálni, hogy én is olyan lehessek, mint ők?2019. júl. 21. 19:31
21/37 anonim válasza:
Meg egy tipp: epito kritikara ne szemelyeskedessel valaszolj. 🙂 Szivesen.
22/37 anonim válasza:
Reméljük egyszer azért felnősz.😅
23/37 A kérdező kommentje:
Az nem építő kritika ha azt tanácsolod menjek prostinak. Ez volt a személyeskedés. Azok közül akiket írtam senki sem az, így nem azt a példát követem. Tudom hogy vannak olyanok is, de azok nem érdekelnek.
Tanulással és kitartással is sokmindent el lehet érni, pont úgy, ahogy Ezek közül a lányok közül többen elértek sokmindent.
Igen, fel fogok nőni, és remelem elérem a celjaimat. De nagyon fura, hogy azt nézitek le, akinek vannak céljai, és meg akarja valósítani. Másoknak is sikerült, nekem is fog úgy hiszem!
2019. júl. 23. 15:19
24/37 anonim válasza:
Nem nez le senki, itt a lanyokrol volt szo. Elhisszuk, hogy neked ok oriasi peldakepek es vonz ez az elet, de sajnos nem ugy mukodnek a dolgok, hogy szerzel egy diplomat, aztan jon a gazdag, fiatal, tokeletes ferj aki majd megvesz mindent, es korbeutazzatok a vilagot. Persze van aki igy el, de ez inkabb tundermese. A gazdagsaguk mogott rengeteg olyan dolog es/vagy lemondas all, ami inkabb elrettento, mint peldaerteku - talan igy jobban megerted, hogy mit akarunk mondani. En ertekelem mindenki terveit, sot, de minel hamarabb latod realisan a dolgokat, annal jobb. Utana pedig mar csak a korulmenyekhez kell igazitanod a celokat.
25/37 A kérdező kommentje:
Szerintem nem így van. Nem kell gazdag férj, közülük sem gazdag mindenkinek a férje, hanem külön is elérték amit akartak! A boldog háttér egy plusz! A sok munka lemondással jár, ez igaz de nem olyan lemondással amit te írsz. A sok tanulás is azzal jár majd, meg biztos a saját vállalkozás is, de majd igyekszem mindent megtenni azért, hogy én is elérjem a celjaimat! De nem értitek. Nem azt akarom, hogy eltartsanak, most is direkt diakmunkan dolgozom strandon. Hanem jó életet és szép dolgokat meg utazást meg boldog férjet szeretnék. Ennyi!
2019. júl. 24. 00:52
26/37 anonim válasza:
Oké, legyél ilyen. De miért kell ezt az Instagramon közkinccsé tenni ??
27/37 anonim válasza:
Jaj istenem de buta vagy...
Inkább tanulj.
28/37 anonim válasza:
Írj már néhányat a szeretett “példaképeid” közül.
29/37 anonim válasza:
“A sok munka lemondással jár, ez igaz de nem olyan lemondással amit te írsz.” Persze, te mar csak tudhatod. Te vagy ilyen emberek kornyezeteben, nem en, nekem kell megmagyarazni, hogyan mukodik az eletuk, veletlenul sem neked. Es meg csodalkozol, hogy azt javasoltam, hogy menj prostinak.:D
30/37 A kérdező kommentje:
Írtam tobb ilyen lányt fentebb!
Utolsó, azok közül akiket írtam senki sem prosti!
2019. júl. 24. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!