Duci, kicsit teltebb lányok! Ti vesztek fel nyáron miniszoknyát vagy rövidnadrágot? Duci, testes fiúk! Ti vesztek fel nyáron bermudát?
Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 19:16
1/10 anonim válasza:
Lány vagyok és nem hordok rövidet.
2/10 anonim válasza:
Miniszoknyát nem, csak valamivel térd fölé érőt. Rövidnadrágot persze, kb. combközépig érőt. 27/L
3/10 anonim válasza:
nyáron miért venne fel bárki is bermudát... nem szoktam én se, télen se
4/10 anonim válasza:
En 170 centi 80 kilóval hordok rövid szoknyát, igen. Sőt, leginkább egyberuhát, A-vonalút, skater dresst, mert annak nagyon előnyös szamomra a szabása. Nekem mázlim van ugyan a homokóra alakommal, de a combom-fenekem emiatt tényleg nagyon nagy. Viszont mivel a rövid szoknya pont a combom legvastagabb részén ér véget, így optikailag sokat segít. Ami 5-10 centivel hosszabb, az már nem áll annyira jól.
Sortot nem hordok, mert ahogy megyek, felcsúszik a dagadt combjaimon és nagyon hülyén néz ki, a térd fölé érő rövidnadrág meg nem tetszik.
6/10 anonim válasza:
Térdig érő nadrágot max, azt is csak évente párszor, többit még 50 kilósan sem vettem fel
8/10 anonim válasza:
Csak miniszoknyàt ès sortot hordok nyáron :)
homokóra
9/10 anonim válasza:
Nem vagyok ugyan duci, de kifejezetten vékony sem, én hordok rövidnadrágot, de miniszoknyát nem, azt harisnya nélkül annyira nem szeretem. Hosszú szoknyákat igen.
10/10 zsofimágus válasza:
Én hordok, hiába van kb minden felesleg a combomon. Nagyon minit nem, de nagyon szeretek szoknyában és rövidgatyában mászkálni.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!