Barna címkés világos farmer rövidnadrágot hogy érdemes mosni, hogy a címke ne hagyjon nyomott a rövidnacin?
Figyelt kérdés
Adott egy Bershka farmer rövidnadrág,aminek a fenekén van egy világos barna bőr címke. Volt egy hasonló címkés Bershka nadrágom,amit befogott a címke és hordhatatlan lett. Vettem egy rövidnadrágot és az lenne a kérdésem,hogy hogy tudom kimosni,hogy ne fogja be?2019. jún. 16. 13:31
1/7 anonim válasza:
Amikor megvetted volt rajta egy cédula. Na azon volt rajta az ajánlott mosás.
2/7 anonim válasza:
Én a helyedben kivágnám a címkét, ha lehetséges.
3/7 anonim válasza:
Tenyél színfogó kendőt a mosáshoz.
4/7 anonim válasza:
Nekem sosem fogták be az ilyen címkék a nadrágokat,nem is értem,hogy történt az.Viszont színfogóval jó lehet.
5/7 anonim válasza:
Nem lehet róla a varrásnal lefejteni a barna címkét? Esetleg próbáld meg nagyon alacsony hőfokon mosni.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kipróbálom a színfogót!
2019. jún. 16. 18:44
7/7 anonim válasza:
Kimosod egy lavórban, azt kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!