Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy valaki csak fekete ruhákat hord?

Figyelt kérdés

Konkrétan minden ruhám (még ilyenek is mint: Ing, boxer, zokni, szíj ...)fekete, és ezt én így szeretem, de mindig megkérdezik, hogy kit gyászolok.

Max kisebb márka jelzések vannak rajtuk. Nem tervezek rajta módosítani.

Bennetek kelt ez valami negatív első benyomást? Mennyire zavarna, ha a párotok csak fekete ruhákat hordana? (Nem vagyok se lelki beteg, se emo)

2019. júl. 14. 15:42
1 2
 11/12 Ridamov ***** válasza:
100%

Én meg szívem szerint feketét hordanék kizárólag, de nincs olyan sok belőlük :'(

Ruhám sok van, csak kevés a fekete. Amúgy meg van az a mondás, hogy a fekete egyszerű és arrogáns. Én ezért is szeretem.

2019. szept. 5. 21:50
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Én nem szeretek fekete ruhát monokromban meg felsokent hordani. Nadragban igen de csak télen. Még télen sem hordok fekete kabtot sem kiegészítőt. Nekem a fehér, világossarga, mustarsarga, mezsarga, bézs, középszurke, kozeplila, piros, karamellbarna a színeim fiúként.
2022. febr. 16. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!