Mi a véleményetek arról, hogy valaki csak fekete ruhákat hord?
Konkrétan minden ruhám (még ilyenek is mint: Ing, boxer, zokni, szíj ...)fekete, és ezt én így szeretem, de mindig megkérdezik, hogy kit gyászolok.
Max kisebb márka jelzések vannak rajtuk. Nem tervezek rajta módosítani.
Bennetek kelt ez valami negatív első benyomást? Mennyire zavarna, ha a párotok csak fekete ruhákat hordana? (Nem vagyok se lelki beteg, se emo)
Én is csak fekete ruhákat hordok, de én halálfaló vagyok.
24/L
Hogy neki se kell szarakodni mosásnál a válogatással :D
Amúgy semmit, nekem is fekete az utolsó bugyimtól kezdve a kesztyűmig minden. Egyedül zoknijaim vannak színesek, ez valahogy ilyen hepp nálam hogy úgy nézek ki mint egy szabadnapos vámpír de a blekmetál cipőben cicás zokni van :D
Az, hogy ki mit hord, az mindenki magánügye.
Én nem hordanám, mivel az én energiámat a sötét szín, főleg a fekete, leszívja. Számomra depresszív, negatív hangulatú.
Semmit, én is csak feketét hordok, van egy csomó ismerősöm is, aki jellemtől és teszem azt zenei ízléstől függetlenül kizárólag sötét színeket hord.
Mennyivel királyabb már így mosni!
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy igen rocker vagyok :D az utolsó jót nevettem! Mindenkinek ment a zöld hüvelykujj :)
Nekem is minden ruhám fekete, néha a családom viccel ezzel meg próbálnak színes ruhára áttéríteni, volt is hogy kaptam színesebb ruhát, de ott porosodik a szekrényben.:D
A fekete szerintem tök jó szín, na meg a stílusomhoz is megy(én is rocker féleség lennék), engem nem zavar ha más feketében van, szerintem menő.:D
Bennem inkább pozitív első benyomást kelt.:)
23/L
Fura, én is csak feketét hordok, soha nem szóltak be emiatt. :D
Másodunokatesóm is csak feketét hord, de nála a haj is hosszú fekete, a smink is sötét, stb, na nála a szomszéd néni meg van róla győződve, hogy boszorkány. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!