Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gardrobcsere oldalon nem gaz...

Gardrobcsere oldalon nem gaz az ertekeles kerese?

Figyelt kérdés

Kivancsi lennek, hogy volt mar olyan aki kerte, hogy ertekeljek.

El meg semmit nem adtam es vasarolni is most vasaralok eloszor, tehat 0 ertekelesem van.

Elutaltam a penzt(nem kerek "ne utalj elore penzt" kommentet, mert szerintem 90%-ban mar csak elore utalassal lehet vasarolni) csutortokon feladta az elado a ruhat postan maradokent(elkuldte a kepet a szelvenyrol).

Szoval jovo heten talan mar ideer.

A kerdesem az, hogy vevokent kerhetek ertekelest a gardrobom "beindulasa" erdekeben vagy gaz?

2019. júl. 13. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Szoktak sokan kérni, de én magamtól is szoktam írni másoknak. :) Szóval nem gáz, írd meg neki, hogy te is irsz pozitív visszajelzést, így mindkettőtök jól jár.
2019. júl. 14. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Kerj. Leadhatsz elore is, ha o nem ad, akkor torold.
2019. júl. 14. 10:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2019. júl. 14. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem gáz, leírod hogy szeretnéd hogy más is lássa, hogy a megbeszéltekhez tartottad magad.
2019. júl. 14. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
Nem gáz, kértek tőlem is, írtam, ennyi. :)
2019. júl. 15. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!