Miért van az hogy a ruhaeladós oldalakon (pl. Gardróbcsere, vagy akár Jófogás) a képeken takarják az emberek az arcukat? Többi lent.
Szinte mindenki, de nem mindenki. Én például nem töltöm fel sehova, nem használom a saját képem profilképnek sehol, nem használom a valós személyes adataimat sehol.
1:Azért mert a ruhát akarják eladni és nem magukat.
2: Az két teljesen más dolog hogy ha a közösségi oldalra rakják fel a képet. Mert hogy oda ugye olyan képet rak fel az ember főleg ha egész alakos, ami minden szempontból előnyös. A ruha eladásakor is fontos hogy a ruha előnyösen álljon az illetőn, jól mutasson de itt az illető arca nem lényeg és lehet hogy azért takarja ki, mert gáz fejet vág de a ruha viszont tökéletes áll rajta/mutat a képen. Sokszor olyan képeket látok fent adok-veszeken is hogy olyan mintha magát akarná eladni a csaj nem a ruhát ami rajta van mert hát ugye abból nem sok látszik. kicsit olyan mintha azt üzenné hogy "Nézzétek milyen jó nő vagyok, hatalmas kibuggyanó mellekkel." Kicsit idegesítő az ilyen, és nem azért mert féltékeny vagyok hanem mert a ruha/póló érdekel nem a csöcse. Én sose bújok bele, csak ha az illető kér egy privátba képet hogy hogy áll valakin. Például egy egybe ruha.
Ahogy az előttem lévők mondják
Pl én is láttam már olyan hirdetést, hogy a kép alapján nem volt egyértelmű a csaj pontosan mit is hirdet sőt, akár magát is hirdethette volna olyan stílusú kép volt kb
Mondjuk én ilyenkor azt nem értem, hogy miért nem úgy készítik a fotókat h csak a nyakukig látszódjanak, esetleg utána levágnák azt a részt
Saját vélemény az, hogy sok a csaló akik lopják a képeket, és azokkal hirdetnek em létező cuccokat. És ha valakit mondjuk átvernek olyan képpel, amin a fej is látszik, akkor annak lehet kínos, aki az ártatlan.
Mert gondolj bele, kiteszik Facebook feketelista csoportba, közben nem is az a csaló, aki a képen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!