Vertek már át titeket Gardróbcsere, Jófogás, hasonló oldalakon? Ha igen, mivel? Mennyire "biztonságosak" ezek az oldalak?
Mi egyszer rendeltünk onnan nagyszüleimnek telefont, vadonat újat és semmi gond nem volt. Pontosan jött, előreutalással fizettünk. DE ez nagyon attól függ, hogy milyen eladót fogsz ki. Vannak nagy átverések sajnos (pl telefon helyett téglát rak a csomagba). Szóval nagy értékben szerintem ne rendelj innen előreutalással...
Legbiztonságosabb a személyes átvétel. Találkoztok egy megbeszélt helyen, megnézed a terméket hogy minden okés-e vele és utána szépen kifizeted.
én aktívan gardrobcserézek. többségben nagyon kedves emberekkel lehet összefutni, viszont emellett rengeteg az olyan is, aki érdeklődik egy termékről, aztán eltűnik a semmibe. én lebonyolítottam már jópár adás-vételt, ezekből csak egyszer volt probléma.
cseréltem egy lánnyal, egy pólót kellett volna kapnom. én elküldtem, kértem, hogy küldjön a feladószelvényről ő is képet, azt írta, jó. ezután vártam napokig, a kép sehol, a póló sehol. írtam a csajszinak, semmi. ezután törölte az összes termékét, és kiírta, hogy az oldala szünetel. ez volt áprilisban, ezóta sem történt semmi :DDDDDD
Jófogás-
Többször rendeltem, cseréltem, nem volt problémám. Anyám egyszer vett magának egy mayo chixes kabátot, a képen lila volt és hibátlannak volt leírva...amit kapott: tűrkiz színű, agyon hordott sz4r.
Gardróbcsere-
Rengeteg kamu profilos van, akik külföldi oldalakról vagy facebookos csoportokból töltenek le lépeket és azokkal hirdetnek. Sok az átverés.
Sokan túl árazzák a cuccaikat. Pl webshopban 20.000-ért rendelhető az adott kabát, de ő 30-40-ért árulja mert annyiért vette annak idején.
Vatera, facebookos csoportok -
Még egyszer sem vertek át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!