Milyen, jofogas.hu-hoz hasonló oldalak vannak még?
Az OLX.hu és az apród.hu már nem működnek, pedig jók voltak azok is. Mik a népszerű hirdetési oldalak még?
A vatera egy hordó fos, azt ne javasolja senki.
Sajnos a vatera ma már csak a drágább termékek eladására jó!
Ha olcsóbb terméket akarsz eladni akkor lehet többet fizettet veled a vatera mint amennyiért te eladta a terméket.
Lehúzós, átverős cég, már a termék indítása is pénzbe kerül, aztán ha olyanra állítod be, hogy újra indítsa automatikusan a licitet, akkor minden újra indításnál fizetni kell, természetesen ez a dolog jó apró betűkkel van leírva a több 10 oldalas vatera szabályzatban. Én is meglepődtem amikor 60 terméket feltöltöttem újra indítással, és pár hét múlva 2700 forintos számlát küldött a vatera úgy hogy eladtam KB 4 terméket 1000 forintért. Szóval ha 1000 forint eladott termékre 2700 forintot akarsz fizetni a vaterának, akkor ajánlom a vaterát!!!!!!
Teljesem megéri vaterázni.
Ja és neten olvastam nem egy történetet, hogy pár száz forint tartozásért is végrehajtót küld rád a vatera, és így 300 forintos tartozásból lesz mondjuk 6000 forint. És ezek nem rémtörténetek mert személyes ismerősöm is járt így.
A Vatera szerintem is egy lehúzós cég, ahol sok a bújtatott, rejtett költség.
A Jófogás pedig egy bughalmaz, ami megint csak a pénzről szól, és semmi másról.
Viszont a Vatera meg jobban ellenőrzött, bár most már ott is lehet vásárolni regisztráció nélkül sajnos.
Jófogás meg tele van trollal, akik felhívnak nagy hévvel, hogy hú de kell nekik ez a cucc, stipistopi, aztán meg hirtelen eltűnnek, vagy csak napokkal később válaszolnak. Vagy elkezd alkudozni, mint valami indiai piacon. Jobb oldal lenne, ha kicsit szigorúbb lenne a rendszer.
Én nem merném ott senkinek sem megadni a számlaszámom, robi2 ír, semmit nem tudok róla megnézni, hogy kicsoda micsoda, stb. Vaterán legalább az eladásaiból, kapott értékeléseiből lehet kapni egy képet róla, hogy mégis mire lehet számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!