Gardróbcsere oldal mennyire hatékony? Sikerült ruhát eladnotok ott?
Adtam már el jó pár darabot. Sokan használják, de pl. egy sima fekete pólót meg ilyen nagyon egyszerű darabokat nem vesz meg senki, mert könnyen elérhető a boltokban is. Szóval azokat felesleges is felrakni.
Másik, hogy a divatos cuccok fogynak itt is, divatjamúlt, régi, de hibátlan darabjaidat nem nagy valószínűséggel venné meg senki. (Persze fel lehet rakni, hátha)
Illetve nem lehet drágán árulni, pl. ugyanannyiért kb. esélytelen, hogy eladj valamit, mint amennyiért vetted, ha csak nem valami idei kollekciós limitált ruha. Egyébként az ilyen különlegesebb ruhákat viszik minidig+ a farmerokat tőlem mindig megvették.
Gyakran fele annyiért sem tudom eladni mint amennyiért vettem. Pl. vettem 10k-ért egy pulcsit és csak 3ezerért tudtam eladni, elég sokára (meg akartam már szabadulni tőle). :D
EZ azért is van, mert a postázás drága, az meg ugye pluszban rájön a ruha árára, szóval igazából 4ezret fizetett érte szállítással együtt.
Most ennyi jutott eszembe hirtelen, nekem ezek az eddigi tapasztalataim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!