Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen pólót vegyek a barátomnak?

Milyen pólót vegyek a barátomnak?

Figyelt kérdés
szülinapja lesz és mivel már lassan 5 éve együtt vagyunk, egy csomó cuccot vettem már neki és fogynak az ötleteim :) idén valamilyen pólóra gondoltam, de nemtudom, hogy milyenre :) tudom, hogy csak én ismerem a barátomat, megstb-megstb, de mégis...ti milyet vennétek? linkeljetek pár képet lécci!
2010. júl. 10. 00:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tegnap voltam a Reserved-ben, Kenveloban és a New Yorkerben, szinte az összes férfi cucc le van árazva, mindhárom üzlet tele van pólókkal, a vicce feliratosoktól kezdve az egyszerűbb elegánsabbakig...
2010. júl. 10. 10:26
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi, köszi. bőr övet nem veszek neki, mert azok se neki, se nekem nem tetszenek :) olyat meg nem veszik, amit én is utálok. mivel még csak 18 évesek vagyunk én nem veszek neki pólókat :D de köszi
2010. júl. 10. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Vegyél G.Gecco-t! Nagyon jók és nem túl drágák.
2010. júl. 10. 21:33
 14/15 A kérdező kommentje:
wohoo megnéztem és tök jók, tényleg :) hol tudok ilyet kapni Budapesten? és kb mennyiért?
2010. júl. 10. 22:13
 15/15 A kérdező kommentje:
úú a partyfashionos linket megnéztem, nem tetszenek.
2010. júl. 11. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!