Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen pólót vegyek a barátomnak?

Milyen pólót vegyek a barátomnak?

Figyelt kérdés
szülinapja lesz és mivel már lassan 5 éve együtt vagyunk, egy csomó cuccot vettem már neki és fogynak az ötleteim :) idén valamilyen pólóra gondoltam, de nemtudom, hogy milyenre :) tudom, hogy csak én ismerem a barátomat, megstb-megstb, de mégis...ti milyet vennétek? linkeljetek pár képet lécci!
2010. júl. 10. 00:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát, csak egy picit konkretizálj. Esetleg vicces feliratosat, képeset, mint például "Óvakodj az AutóStohl", "H1N1 World Tour 2009", "RAJ", "SÜN", mindez képekkel is illusztrálva, vagy esetleg egy drágább, divattervező által kreált pólót, netán a kedvenc hobbijával, sportjával kapcsolatosat. Az ötletek tárháza kimeríthetetlen.
2010. júl. 10. 01:16
 2/15 anonim ***** válasza:
2010. júl. 10. 01:16
 3/15 A kérdező kommentje:
nem, nem szeretnék ilyen vicces feliratokat. de nem is fogok agyonköltekezni, tehát nem költök 10ezreket divatpólókra. amikre gondoltam, azok kb...hát az ilyen new yorkerben kapható színes pólók. nemtudom, hogy fiú vagy e vagy lány. ha lány, akkor biztos tudod miről beszélek, tele van vele a new yorker pár ezer forintért...
2010. júl. 10. 01:17
 4/15 anonim ***** válasza:
2010. júl. 10. 01:18
 5/15 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, de a férfirészleg is tele van ilyenekkel. Csak hát ezek szerintem nem azok közé a pólók közé tartoznak, amik olyan különlegesek lennének egy születésnapra.
2010. júl. 10. 01:19
 6/15 anonim ***** válasza:
De akkor nézz be a New Yorker-be, biztosan találsz valami olyat, ami tetszene neki.
2010. júl. 10. 01:19
 7/15 A kérdező kommentje:
hm...köszi. találtam itt a linkben egy nike pulcsit. azt még én is felvenném, annyira jó :D:D
2010. júl. 10. 01:24
 8/15 anonim ***** válasza:

Hát inkább vegyél neki egy bőr övet vagy baseball sapkát (ha szereti) sokkal jobb mint egy póló.

Én pólókat a barátomnak alapból veszek, nem kell hozzá semmilyen alkalom, hogy meglepjem egy pólóval.

Jó férfipólók vannak a Jeans Cluban (amúgy egy fo.s üzlet, de jó pasipólók vannak) vagy Reservedben, Springfieldben is.

Én utoljára egy Nike baseball sapival leptem meg, a kedvenc focicsapatának a címerje van rajta.

Ő drágállotta 5 ezerért, nemsokra rá megvettem én neki :)

2010. júl. 10. 09:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja, van egy márka, Cipo&Baxx, itt is kapható Magyarországon több üzletben, nagyon trendi és egyedi pólói vannak elérhető áron.
2010. júl. 10. 09:11
 10/15 anonim ***** válasza:
2010. júl. 10. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!