Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit vegyek barátomnak Karácson...

Mit vegyek barátomnak Karácsonyra?

Figyelt kérdés

15éves és lassan 4hónapja leszünk együtt. :]

Nem tudom mit vegyek neki,mert nem olyan snassz ajándékot akarok,ami csak pl egy tusfürdő-spray csomag,hanem valamit,ami tényleg jó és nem átlagos,megszokott ajándék.

Előre is köszi a segítséget. :D

2010. dec. 1. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egy BMW X5 M technológiával. Ha ez nem fog tetszeni neki akkor add nekem.

Szerintem örülne egy trikónak vagy valami felső.

2010. dec. 1. 23:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Igaz, még nem vagytok olyan régóta együtt, de a négy hónap alatt nem figyeltél fel semmire, ami iránt érdeklődne? Hobbi, ilyesmi? Mert pl. ha szeret horgászni, vegyél neki valami ahhoz valót.

Én azt szoktam csinálni - bár nekem már könnyebb, mert több ideje boldogítjuk egymást - hogy megfigyelem mit szeret nagyon használni nálunk, ami neki nincs, vagy ha kirakatban/újságban stb. meglát valamit, és azt mondja "jajdejó". :) Erről írok egy listát és így lesz mihez nyúlnom, ha valamilyen alakalomra vásárolni "kell" neki. :)

2010. dec. 2. 11:17
 3/11 anonim válasza:

Ha ez vigasztal én 3 éve élek együtt a férjemmel és bár nagyon jól ismerem az izlését (mivel mindketten ugyanazt a stílust képviseljük), mindig bajban vagyok, h valóban tetszeni fog-e neki.

De legutóbb (a szülinapjára) egy mindkettőnktől igen eltérő ajándékot kapott tőlem, egy bögrét amin két közös képünk volt. (Nagyon tetszett neki, pedig mindketten nyálas dolognak tartottuk idáig. De imádta. És ezt onnan tudtam, h amikor megjöttek tesómék - Pesten laknak, mi meg vidéken - az volt az első, h megmutatta nekik.)

2010. dec. 2. 11:58
 4/11 anonim válasza:
De tudok jobbat! Mikor mi is csak pár hónapja voltunk együtt (asszem 4), akkor egy olyan szív alakú ezüst medált kapott tőlem, amit ketté lehet törni (azóta se vette le soha a láncáról, és a láncát sem).
2010. dec. 2. 12:00
 5/11 anonim válasza:
Ilyen idős koromban ezért nem volt csajom, megvártam még lemennek az ünnepek. :)
2010. dec. 2. 13:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egy közös képeteket keretezz be,valami szép,modern keretbe,amit kirakhat a szekrényére,asztalára...ennyi.

Biztos örülni fog neki.

Plusz szépen becsomagolod,és írsz 1-2 kedves szót hozzá.

Nem kerülne sokba se.

Na,tetszik?

2010. dec. 2. 13:37
 7/11 A kérdező kommentje:

uhh köszönöm,sok jó ötletet adtatok :]

de,tudom miket szeret ugy nagyjából,de mégsem tudom mit vehetnék neki..

A képes ajándék jó ötlet és tetszik is,de nem akarok ennyire..nyálas dolgot adni neki,ha mondhatok ilyet. Bár lehet h mégis erre esik majd a választásom :D

köszönöm az ötleteket.♥

((az utolsó válaszoló pedig b*ssza meg az anyját^^:DDD))

2010. dec. 2. 18:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Milyen utolsó válaszoló?
2010. dec. 4. 17:08
 9/11 anonim ***** válasza:

13:37-es vagyok.

Azaz a válaszod előtti,vagyis utolsó válaszoló! És nekem szántad azt a szép kis mondatodat? Nem tudom miért,mert egy tök normális választ adtam,kedvesen. Remélem félrenézted és az előttem lévőnek szántad, a 13:30asnak.

Na?

2010. dec. 5. 14:13
 10/11 anonim ***** válasza:

17:08-as vagyok

Pont ezért kérdeztem én is mert nem értettem kinek írta.

2010. dec. 5. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!