Akiknek kicsit extrémebb külseje van titeket is megszoktak bámulni?
Én nem nézek ki annyira extrémen, piercingem és tetoválásom nincs, llila hajam van és leginkább a fekete,sötét cuccokat szeretem ruhában és sminkben is. Ha választani kéne leginkább rocker/goth áll a legközelebb hozzám és van hogy nagyon megnéznek,megjegyzéseket tesznek vagy előítéletesek velem és van hogy már kicsit zavaró. Én úgy gondolom nem kell mindenkinek tetszenie de lehetnének kicsit elfogadóbbak az emberek mert attól hogy nekik nem tetszik még másnak lehet hogy igen.
Mielőtt valaki félreértené nem azért öltözöm így hogy feltünést keltsek, hanem mert egyszerűen ez tetszik és pl egy virágmintás ruhában nem érezném jól magam.
Engem nagyon bámulnak, meg egyszer azt is észre vettem, hogy fotóznak, egy másik alkalommal meg tűzet akartak
kérni tőlem, pedig nem is mehetnék be a dohány boltba, meg amúgy sem cigizek ki is osztottam őket( semmi extrém nincs rajtam csak fekete ruha, meg néha festett haj, de az se durván)
Hát... 16 évesen teljesen basic szettben sétáltam az utcán (ma már ezt annyira nem mondhatnám el magamról 😄). Hozzáteszem, az egész családom velem volt akkor.
Egy tunika volt rajtam, ami akár egy miniruhának is beillett volna, alatta pedig egy rövid nadrág (hozzáteszem, NEM az extrém mini, πcsamutogatós fajta, amiből kilátszik az ember fél s*gge), de a felső annyira hosszú volt, hogy teljesen eltakarta.
Erre kb. 5 méteres távolságból fotózgatni (!!!) kezdett pár elmebeteg srác, - szerencsétlenek meglehet, hogy azt gondolták, elfelejtettem nadrágot húzni, és egy szál felsőben flangálok, pedig ott volt rajtam.
Ehhez képest ma már minden Ariana Grande majmoló tiniribizli VALÓBAN nadrág nélkül, 3 számmal nagyobb pulóverben rohangál combcsizmában, ezeket mégsem szólja meg senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!