Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Akiknek kicsit extrémebb...

Akiknek kicsit extrémebb külseje van titeket is megszoktak bámulni?

Figyelt kérdés

Én nem nézek ki annyira extrémen, piercingem és tetoválásom nincs, llila hajam van és leginkább a fekete,sötét cuccokat szeretem ruhában és sminkben is. Ha választani kéne leginkább rocker/goth áll a legközelebb hozzám és van hogy nagyon megnéznek,megjegyzéseket tesznek vagy előítéletesek velem és van hogy már kicsit zavaró. Én úgy gondolom nem kell mindenkinek tetszenie de lehetnének kicsit elfogadóbbak az emberek mert attól hogy nekik nem tetszik még másnak lehet hogy igen.

Mielőtt valaki félreértené nem azért öltözöm így hogy feltünést keltsek, hanem mert egyszerűen ez tetszik és pl egy virágmintás ruhában nem érezném jól magam.

2019. júl. 3. 23:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tini korban extrém voltam, nyílván megbámultak, de valamiért most is, pedig sima hétköznapi ruhákban járok.
2019. júl. 5. 14:21
 12/22 anonim ***** válasza:

Én beleillek a kicsit extrém stílusba. Csak egy kicsit tér el az átlagostól, mert nem jutottam el odáig, hogy valóban extrém legyek.

Ez annyit jelent, hogy megnőttek a fekete ruhák száma (tehát inkább fekete ruhát veszek), ha lehet, kerülöm a rózsaszínt pl)

Körmömet feketére festem.

És így is volt egy-két megszólás, de még nem sértően.

Többnyire fekete nadrágot viselek, ehhez fekete zoknit veszek fel többnyire.

Ha meg is bámulnak, szerintem más miatt is megbámulhatnak.

Egy egyszerű fekete nadrág, fekete póló kombó már átlagos manapság.

2019. júl. 5. 21:40
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Nekem a legutóbbi "élményem" az volt, hogy három pasas kiszólt egy kocsiból, amikor a zebránál várakoztam, hogy "Hogy nem vágott p.fán az anyám, hogy így jöttem ki az utcára!".

Általánosságban megbámulnak, grimaszolnak, és meglehetősen élénken vallásossá válnak a közelemben az emberek - ha feltűnök, gyakran emlegetik a vélt odaföntit meg a gyerekét... De félre is állnak az utamból, úgyhogy a tömegtől sose kell tartanom.

Ironikus, hogy a 3-10 éves gyerekek imádják a kinézetemet, mindig vigyorogva figyelnek, a felnőttek viszont inkább félnek vagy szörnyülködnek. Ez is jó precedens rá, hogy a csőlátás nem született fogyatékosság, hanem társadalmilag megtanult.

A fentebbi hatás mit takar? Van egy orrkarikám és egy ajakkarikám, fekete rúzst és "panda sminket" hordok, acélbetétes bakanccsal, oldallánccal, motoros kesztyűvel, szegecses karkötőkkel és bandás pólóval. A hajam két szín 4 árnyalatára van festve, de nincs felnyírva vagy tarajba állítva.

2019. júl. 8. 03:30
 14/22 anonim ***** válasza:
nem vagyok extrém, de eltérek a korcsoportomtól és a megszokottól. igen bámulnak. fognak is. egy barátnőmet ez annyira zavarta, hogy majdnem balhézni kezdett, hogy mit bámulnak már engem... :D marha idegesítő, de legalább elkerülnek jó messzire :D tetkóm van, de ma már kb kinek nincs, az enyém full szolidnak tűnik egyeseké mellett. én eltűnni szeretnék teljesen feketében, de inkább feltűnök. színeset nem tudok viselni(nem is akarok), max farmerkéket, abból is sötétet.
2019. júl. 9. 17:31
 15/22 anonim válasza:
100%

Igen, megbámultak és néha most is, de kedvesen mosolygok mindenkire, akaratomon kívül. Régen zavart, most már nem, mert nem érdekel más véleménye. Ez vagyok én. Tény, hogy 10 év alatt sokat finomodott a külsőm.

Én is megnézem az extrémebb külsejű embereket, elismerően, hogy eeeez igen. :)

27 N

2019. júl. 18. 12:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Meg hát. Úgy megnéztek tavaly amikor dökre mentem csak xd
2019. júl. 23. 12:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincs tetoválásom, piercingem (két plusz lyuk az egyik fülemben, de nem is porcban), még csak a hajam sem színes, egyszerűen feketét hordok, bakancsot, sötét a sminkem. Folyamatosan megbámulnak, volt, hogy összesúgtak a hátam mögött. Igazából nem zavar, bár egyszer-kétszer volt olyan, aki úgy bámult meg, hogy az már kényelmetlen volt, olyan "te beteg vagy" fejet vágott. De igazából nem érdekel, ki mit gondol, és nem feltűnési viszketegség miatt hordom ezeket, hanem mert tetszik, próbáltam én piros pólóban járkálni, egész nap kényelmetlenül éreztem magamat.
2019. júl. 23. 13:32
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
És amúgy tényleg, az tök érdekes, hogy a kisgyereknek meg pont hogy tetszik a külsőm, ahogyan egy előző válaszoló is írta. Volt olyan öt-hatéves kislány, aki megdicsérte a pókos fülbevalómat, csipkés kesztyűmet stb. Az apukájának aztán ez láthatóan annyira nem tetszett. (Utolsó vagyok)
2019. júl. 23. 13:35
 19/22 anonim ***** válasza:
84%

#18 (Az a válaszoló vagyok, aki említette a gyerekeket.)

A szomszéd nyolcéves kislány, amióta megismert, csak fekete ruhákat hajlandó felvenni, csak rock és metál zenét hallgat, és mondta a szüleinek, hogy akar bandás pólókat, bakancsot meg orrkarikát. El tudjátok képzelni, mennyire el voltak ragadtatva... XD

2019. júl. 25. 01:02
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Középiskolás koromban megbámultak, beszólogattak, volt hogy megállt a kocsi az utcán és a benne ülő izomagy mindenféle rib4ncnak elhordott, meg hogy hogy nézek ki. Öljem meg magam, legszívesebben szétverné a fejem, stb.

Mindennapos volt a megaláztatás.

Annyi volt az exrém a külsőmben, hogy többnyire sötét ruhákat hordtam, nyáron is hosszú nadrágot mert duci voltam (170cm-70kg). Volt 2 ajak piercingem, és festett fekete volt a hajam.

Most is fekete a hajam, megvannak a piercingjeim, sőt, azóta eléggé tele is lettem tetoválva. Van fültágítóm is.

Néha megnéznek az öregek, de már senki nem szól be.

Manapság már sok embernek vannak tetkói, piercingjei, elfogadott lett a dolog.

24/L

2019. szept. 1. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!