Szerintetek óra fém vagy bőr szíjjal néz ki jobban?
Fekete számlapos óráról lenne szó, ehhez hasonló, szóval kb. így van az egyik meg a másik variáció:
Fém:
vagy bőr:

Akkor mondjuk jó megoldás, ha nyáron fémmel télen bőrrel hordom?
Azt meg nem tudom fém mennyire elegánse, mármint Rolex meg nagyobb órák reklámainál is elég sokan hordanak fém órát öltönnyel. Pl James Bond szinészek is.

Egyébként most jöttem rá, hogy 2. helyre rossz órát linkeltem be, mert az egy SARB Seiko óra, kb fele annyiba kerül mint a másik... ami bőrszíjjal igazából így nézne ki:
# 14/15
Igen, nekem van is felszerelésem, amivel tudom cserélgetni a szíjakat, egyáltalán nem nehéz kicserélni, kb 5 perc.
Csak azért kérdezem, mert barátaim azt mondták hordjam fémmel, családom meg hogy bőrrel, mert az úgy az igazi óra "fémet csak kamionsofőrök hordanak". meg hasonló megjegyzéseket tettek.
# 14/16
Igen, mondjuk a linkelt óra az direkt ilyen fűzős. Sport órák, meg divereknél ez a megoldás elég gyakori. Ez az óra viszont elegánsabb, szóval ez a fűzős megoldás nem hiszem hogy menne rajta szerintem. Vagy legalábbis furán állna neki :)

Nagyon sok sportos számlapú óra van,aminek bőr a szíja.
Amúgy eléggé felhígultak ezek a "kőbe vésett szabályok",hogy a fém csak sportos,a bőrszíj meg csak elegáns lehet.
Nagyon sok fémszíjas óra elegáns számlappal,simán kölcsönöz annyi kifinomultságot mint egy bőrszíjas óra.
Egyedül az ilyen extrém szíjak nem valók elegáns alkalmakra,mint mondjuk a színes gumi,a fa,vagy a textíl,ezek valóban divatozásra vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!