Szerintetek óra fém vagy bőr szíjjal néz ki jobban?
Figyelt kérdés
Fekete számlapos óráról lenne szó, ehhez hasonló, szóval kb. így van az egyik meg a másik variáció:
Fém:
vagy bőr:
2019. júl. 3. 22:50
1/20 anonim válasza:
A bőr szíj inkább elegáns, a fém pedig inkább egyfajta fux mutogatás (amely egyébként nem baj).
Ez a te stílusodtól függ, de én a fém szíjasat választanám.
3/20 anonim válasza:
Totálisan azon múlik, hová és mihez veszed fel.
5/20 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem többség a fémre szavaz? Csodálkozom, azt hittem legtöbb embernek a bőr az ami bejön. :)
2019. júl. 5. 23:07
6/20 anonim válasza:
A többségnek nem sok fogalma van az órákról, vagy hogy hogyan lehet kombinálni. A többségnek vagy nincs órája, vagy van egy mindenes, vagy a legjobb esetben van egy mindenes és egy "elegáns" amit jó eséllyel ajándékba kapott.
Ilyen szempontból nem adnék a többség véleményére, hanem kikutatnám a hozzáértőkét.
7/20 anonim válasza:
Nyáron felejtős a bőrszíj , meg azt ünneplőshöz használjuk (órabolond vagyok).
8/20 A kérdező kommentje:
Ünneplős" az mit takar? Dress watch-okat?
2019. aug. 13. 05:56
9/20 anonim válasza:
Úgy értettem az ünneplőst hogy ez az óra bőrszíjjal elegáns ruhához passzol, tudod öltöny meg hasonlók.A bőrszíj ilyen melegben amúgy is büdösödik elég hamar.Egyébként szép óra nekem kéne mindkét szíjjal.
10/20 anonim válasza:
Ez egyrészt nem igaz, másrészt a jó minőségű bőr nem büdösödik. Egy napig izzadtságban fürödni persze nem tesz neki jót, főleg az érzékenyebb fajtáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!