Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tanuljak meg divatosan...

Hogyan tanuljak meg divatosan öltözködni? 21/L

Figyelt kérdés

Egyszerűen nincs érzékem a divathoz és ruhákhoz. Egyáltalán nem öltözködöm jól. Általában farmert hordok pólóval és sportcipővel. Most nyáron is csak polót valamilyen rövidnadrágot és szandált veszek fel. Ennyiben ki is merül az öltözködésem. Szeretnék divatosan öltözködni de fogalmam sincs, hogy kell normálisan összeállítani egy outfitet. Eleve nem hordhatok magassarkút mert 178 cm magas vagyok, továbbá gőzöm sincs róla hogy mik azok az alapdarabok amik kellenének.

Maximum annyit tudok csinálni, hogy a boltok kirakatában látható összeállítást vásárolom meg ha jól áll.

Egy picit irigy vagyok azokra a lányokra akik nagyon jól öltözködnek.

Mit tanácsoltok ebben az esteben? Hogyan tanuljak meg jól öltözködni és jó ruhákat vásárolni?

Előre is köszönöm a segítséget és a tanácsokat. :)

2019. jún. 30. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

De nem az a legfontosabb h jol erezd magad? Hidd el egy polo farmer plusz sport cipoben is nezhetsz ki nagyon jol, sot a tuloltozott lanyok inkabb azt az erzest keltik altalaban h feltunesi viszketegseguk van...

21f

2019. jún. 30. 15:15
 2/7 anonim válasza:
100%

Esetleg töltsd le a Pinterest alkalmazást, ott keresgélj outfitek, divat, ilyesmi kulcsszavakkal. Nem kell azokat lemásolni, csak ihletet szerezni, egy idő után már látni fogod, hogy milyen stílusok, irányzatok, színösszeállítások tetszenek, vagy miket tudnál magadon elképzelni, akkor már tudsz pontosabban is keresni stb.

Aztán ha legközelebb a boltban jársz, vagy csak a szekrényedben keresgélsz reggel, már lesz valami elképzelésed. Remélem tudtam segíteni :)

2019. jún. 30. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Inspirálódj pl az instáról,kövess be olyan híresebb lányokat akiknek tetszik a stílusa,nyilván ne teljesen coopyzd le őket,de azért inspirálódni lehet.
2019. jún. 30. 18:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2019. jún. 30. 20:05
 5/7 Nagy.bettike21 ***** válasza:
22%

Szerintem egyszeruen csak kezdj el nyitott szemmel jarni.

Ha bemesz egy boltba, es meglatsz valamit ami tetszik gondolkodj el, hogy milyen szinekkel/ anyagokkal lenne jo. Aztan meg hogy van e a ruhataradban olyan dolog, amivel fel tudod venni. Azt is jol tenned ha kialakitanal egy alap ruhatarat, amiben szinte barmit barmivel fel tudsz venni.

Ezek kellenek bele:

Nadrag: fekete szoros hosszu nadrag, vilagoskek farmer, feher gatya, ugyanezen szinekbol rovid valtozat. Legyen egy boyfriend jeans tipusu gatyad is. Persze a lenyeg, hogy milyen tipusut veszel ezekbol . En a gatyaimat mangoban/ stradivarusban veszem, biztos te is talalsz majd jot jo aron ezeken a helyeken.

Cipok: legyen egy fekete bokacsizmad, egy hosszabb szaru lovaglocsizma szeru csizmad. Feher/ fekete converse/ vans. Slider tipusu papucs. Nike air force/ adidas super star (tudom, basic, de ha nem aldott meg teged az Isten jo stiluserzekkel, mar az is jo, ha egy atlagos szintre fel tudod hozni magad, no offense) . Nyarra kene ilyen belebujos cipo, nem tudom a nevet, de az a vekony vaszon tipusu. Ha lehet ez is feher/fekete vagy valami semleges szin legyen.

Felsok: testhezallo fekete es feher felsok amiknek fenyes az antaga (stradi), vallpanros felsok. Igazabol ha mar van egy alap nadrag es cipo tarad kb barmilyen polot felvehetsz. Telre pulovernek szinten.

Kabat: valamilyen semleges szinu szormes melleny, farmerkabat, fekete borkabat, fekete/ feher zako.

Most igy ennyi jut eszembe, kar, hogy nem mehetek veled vasarolni.xd

Remelem, tudtam segiteni

2019. jún. 30. 21:04
 6/7 Nagy.bettike21 ***** válasza:
22%

Elozo vagyok!

Kifelejtettem a kiegeszitoket:

Tehat:

Kene egy fekete/ feher ov, valami fémszíjas óra (jó nem márkás is), egy egyszeru nyaklanc (olyan szinu mint az ora)

2019. jún. 30. 21:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget. :) 👍
2019. júl. 1. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!