Rögtön, vagy fokozatosan váltsak stílust a szüleim kedvéért?
A szüleimnek nagyon nem tetszett, hogy a stílusom nem elegáns, viszont megegyeztem velük, hogy ha leérettségiztem, akkor csini stílusra váltok. Nos, most megvan az érettségim, szóval itt az ideje, hogy betartsam az ígéretemet.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek azonnal váltsak teljesen stílust, és hordjak rögtön nagyon csini blúzokat, kizárólag szoknyát, blézereket, kosztümöket, elegáns holmikat (ez volt anyuék kérése), vagy fokozatosan váltsak stílust, először egyszerűbb, csinibb felsők, csinosabb nadrágok, néha szoknya, majd egyre többet, vagy azonnal váltsak teljesen elegánsba?
Mit gondoltok?
19/L
Azt nem javaslom. Azzal nem elegáns leszel, hanem túlöltözött. Inkább próbáld meg a maximumot kihozni abból, amid már van és azokat a dolgokat vedd meg először, amit a leginkább ki tudsz használni velük.
Oké hogy megígérted, de most gondolj bele, ez miért fontos a szüleidnek? Miét nem egyeztetek meg olyan stílusba ami mondjuk átlagos öltözködést illeti. Nem is értem miért akarják hogy mindennap ünneplőbe legyél, remélem ha otthon vagy ezt nem várják el, mert szerintem ez az orbitális baromság. Ha elmentek valahova, olyan helyre ahol illik így megjelenni arra azt mondom oké. De így alapjáraton nem értem mi értelme ennek, de ti tudjátok.
Csak most azt nem értem hogy olyas valamit ígértél meg amit lehet nem fogsz tudni hosszabb távon betartani mert nem biztos hogy így jól is fogod érezni magad. Ha meg így lesz akkor felesleges az egész mert azért hogy állandóan feszengj annak nincs értelme én szerintem. Én nem tudom hogy eddig milyen stílusod volt pontosan mert az hogy nem volt elegáns az nagyon tág fogalom. Mert ha eddig feketében, rockeresebb, vagy fiúsabb göncökben mászkáltál, esetleg szaggatott farmerekben na arra azt mondom hogy oké hogy arra kértek hogy ezen változtass mondjuk egy normálisabb nőiesebb öltözködés felé amihez nem kell ünneplőkbe lenned hanem simán egyszerű nőiesebb ruhákba. Bár ezt ti tudjátok. Csak te most olyas valamit ígértél meg amit nem biztos hogy befogsz tudni tartani és így cseszheted az egészet kb.
De hogy a kérdésedre térjünk rá, szerintem az sem jó ha hirtelen változtatsz. Én azt javaslom hogy apránként kezdj el áttérni az új stílusodra. Mondjuk próbálj meg más fajta frizurákat kezdésnek ami jól állna szerinted, aztán lehet az öltözködésen is apránként változtatni, variálni hogy te is fokozatosan szokj hozzá és ne hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!