Lányok, felvennétek egy ilyen összeállítást a barátotok kedvéért?
Ha valaki már a barátom, akkor alap hogy elfogad úgy ahogy vagyok. Öltözködésben is. Jó hogy nem már a melltartódat is ő választja... A blúz jól viselve divatos is lehet akár.
Ha ilyen befolyásolható vagy, akkor leértékelted magad. Dönsd el, partnet vagy házieb akarsz e lenni. Ha nem kellesz neki ahogy vagy,akkor mehet isten hírével. De az a baj, hogy te függesz tőle, és meghunyászkodol az akarata előtt, uralkodik rajtad, mert hagyod..
Jájj, szakadok. Fel voltam rá készülve hogy miniszoknya lesz, köldökig dekoltált felső meg platform cipő :p.
Igen, felvenném, simán.
Az első képen a nadrággal nincs baj, végól is sokan hordják és van akinek jól áll.
A második képen lévő bugyit nem venném fel, mégpedig azért nem mert nem vagyok 6-7 hónapos terhes, sőt terhes sem. Ugyanis ez egy kismama bugyi, kimondottan terhes nőknek ajánlják a kényelem miatt. Harmadik képen lévő fehér inggel sincs baj. A legtöbb nőnek van hasonló fehér inge ha más honnan nem is akkor a bankett miatt vagy az érettségi miatt. Klasszikus viselet egy hosszú nadrág+ fehér ing.
A papucs meg gyógypapucs..nővérek szívesen viselik.
A válaszom egyébként. Senki kedvéért nem öltöznék olyan ruhába amiben nem érzem jól magam..
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!