Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, felvennétek egy ilyen...

Lányok, felvennétek egy ilyen összeállítást a barátotok kedvéért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. nov. 7. 18:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Na mi ez, egy újabb nyuggerfétises? Menj ki a Széchenyibe hétköznap, ott látsz elég ilyen papucsos nyannyert.
2015. nov. 7. 19:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Soha,senki kedvéért sem!
2015. nov. 7. 20:30
 13/21 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem. Semmi olyasmit nem vennék fel a párom kedvéért, amiben én sz-rul érezném magam. Márpedig én ezeket biztos, hogy nem venném fel.
2015. nov. 7. 20:54
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem. És nem azért, mert nem divatos, hanem azért mert öreges, és nem tetszik. A nagymamám hord ilyen ruhákat, komolyan....

Istenem, remélem, hogy ez csak pár 13 éves hülyegyerek szórakozása... Ha nem így van, sajnálom a barátnődet.

2015. nov. 7. 21:15
 15/21 A kérdező kommentje:

#7: Jó tudni, hogy van olyan lány, aki meg tud tenni egy ilyen gesztust a barátja felé. Nagyon szerencsés veled a párod, az biztos. :)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Amúgy nem hinném, hogy perverz lennék azért, mert tetszenek az ilyen ruhák lányokon/nőkön. Nevezhetjük inkább beütésnek/hóbortnak vagy max. fétisnek, de azért a perverzió nem itt kezdődik... Másoknak a miniszoknya jön be, nekem a szövetnadrág, ami szerintem sokkal érettebb/nőiesebb külsőt kölcsönöz egy lánynak, mint egy feneket alig takaró miniszoknya. Ráadásul nem óhajtok ráerőszakolni egy lányra semmit, amit ő nem akar, nem vagyok ez az uralkodó típus. Mindössze az érdekelt, hogy ha szépen megkérne titeket egy ilyen fiú, akkor felvennétek-e, ennyi.

2015. nov. 7. 22:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

és te felvennéd ezt a szettet?

[link]

[link]

[link]

2015. nov. 7. 22:37
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ott a pont!

Kérdező, áruld már el, miért kéne a barátnődnek terhesbugyit hordania??

2015. nov. 8. 18:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
a szövetnadrág még oké.. ódivatú, de neked ez jön be. de hogy a terhesbugyira és gyógypapucsra izguljon valaki, ahhoz már tényleg kell valami kattanás..
2015. nov. 8. 18:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez anyakomplexus. A kérdező szerelmes az anyukájába, aki ilyen ruhákat hord. Ötvenes, hatvanasok között keresgélj barátnőt, ők nem hogy felvennék, más gönceik nincsenek is.
2015. nov. 8. 18:24
 20/21 A kérdező kommentje:

Utolsó: Lehet, hogy igazad van, az idősebb korosztályból többen hordanak ilyen ruhákat, gimiben a tanárnők közül is többen hordtak ilyen szettet, és nagyon jól néztek ki benne. *-* Lehet, hogy tényleg nem a kortársaim között kéne keresgélnem. :)

Amúgy ezek a mamabugyik szerintem tényleg nagyon szexisek. Nem az a lényeg, hogy terhes bugyi-e, csak hogy ilyen szoros és köldök fölé érő, így szépen kiemeli a pocakot, csakúgy mint ahogy a hasközépig felhúzott szövetnadrág is. Ez pedig nagyon vonzóvá tesz egy hölgyet számomra. :)

Ne a konkrét képből induljatok ki, az csak egy példa volt, ha találtam volna normál mamabugyiról képet, akkor azt linkeltem volna.

2015. nov. 8. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!