Lányok, felvennétek egy ilyen összeállítást a barátotok kedvéért?
Nem. És nem azért, mert nem divatos, hanem azért mert öreges, és nem tetszik. A nagymamám hord ilyen ruhákat, komolyan....
Istenem, remélem, hogy ez csak pár 13 éves hülyegyerek szórakozása... Ha nem így van, sajnálom a barátnődet.
#7: Jó tudni, hogy van olyan lány, aki meg tud tenni egy ilyen gesztust a barátja felé. Nagyon szerencsés veled a párod, az biztos. :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Amúgy nem hinném, hogy perverz lennék azért, mert tetszenek az ilyen ruhák lányokon/nőkön. Nevezhetjük inkább beütésnek/hóbortnak vagy max. fétisnek, de azért a perverzió nem itt kezdődik... Másoknak a miniszoknya jön be, nekem a szövetnadrág, ami szerintem sokkal érettebb/nőiesebb külsőt kölcsönöz egy lánynak, mint egy feneket alig takaró miniszoknya. Ráadásul nem óhajtok ráerőszakolni egy lányra semmit, amit ő nem akar, nem vagyok ez az uralkodó típus. Mindössze az érdekelt, hogy ha szépen megkérne titeket egy ilyen fiú, akkor felvennétek-e, ennyi.
Utolsó, ott a pont!
Kérdező, áruld már el, miért kéne a barátnődnek terhesbugyit hordania??
Utolsó: Lehet, hogy igazad van, az idősebb korosztályból többen hordanak ilyen ruhákat, gimiben a tanárnők közül is többen hordtak ilyen szettet, és nagyon jól néztek ki benne. *-* Lehet, hogy tényleg nem a kortársaim között kéne keresgélnem. :)
Amúgy ezek a mamabugyik szerintem tényleg nagyon szexisek. Nem az a lényeg, hogy terhes bugyi-e, csak hogy ilyen szoros és köldök fölé érő, így szépen kiemeli a pocakot, csakúgy mint ahogy a hasközépig felhúzott szövetnadrág is. Ez pedig nagyon vonzóvá tesz egy hölgyet számomra. :)
Ne a konkrét képből induljatok ki, az csak egy példa volt, ha találtam volna normál mamabugyiról képet, akkor azt linkeltem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!