Van itt olyan aki rendszeresen tömegközlekedik magassarkú cipőben (nő vagyok)?
Először is nő vagyok nem valami labfétises férfi. Nagyon tetszenek a magassarkú cipők mivel alacsony vagyok (168cm) és minden szettet feljavítanak (egy szép szandál egy farmerrel is sikkes).
Az a gond hogy nekem nincs autóm és tömegközlekedem Budapesten. Rengeteget kell gyalogolni az egyik megállóból a másikba vagy hogy elérjem az úticélom. Magassarkúba állni hosszabb időt borzalmasan megterhelő mondjuk egy tömött buszon ami bármikor fékezhet és közben kapaszkodnom is kell.
Aki szokott ilyen jellegű cipőben járni és BKK használ leírná a tapasztalatát.
Nekem eddig állandóan megdagadtak a lábaim egy teljes nap a városban egy szenvedés és több cipő tönkre is ment.
Köszönöm mindenkinek!
Tovább keresem a megfelelő cipellőt 😊
Először is a 168 cm miért alacsony? Akkor a 148 cm mi?
Én férfi vagyok 176 cm, nem magas nyilván, inkább átlagos. Ha 168 cm-ben magassarkúban vagy akkor már majdnem olyan magas vagy, mint én (hacsak nem vmi extramagadban). :D
Amúgy én nem ajánlom, mert nem hiszem hogy megéri egy fékezéskor kificamítanod a bokádat. Az más, ha egy olyan alkalomra mész, ahol abba szeretnél lenni, és nincs lehetőséged átvenni. De tényleg miért érzed magad alacsonynak? :D
Hasonló cipőben járunk (szó szerint is:)). Nekem a BKK egy dolog, mert azt még kibírom, de hazafelé a megállóból 15 percet kell sétálnom. Utálom a sportcipőket, szeretem a stílusos, elegáns, és szép magassarkúkat, de mire hazaérek, már tönkrement a lábam bennük, akármennyiért is vettem őket.
Igazából erre még én sem találtam hosszútávú megoldást, ideiglenesen annyi, hogy elrakok a táskámba egy lapos talpú balerinát, és hazafelé átveszem. Ha rossz idő van, akkor nem működik, de egyébként szerintem egészen jó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!