Ti is úgy látjátok, hogy kezd kimmenni a divatból a magassarkú?
A hétköznapokban egész biztos, de ez nem csak a lányokra és a magassarkúra vonatkozik, hanem fiúkra és a kevésbé casual férficipőkre is. Egyszerűen felnőtt 2 generációnyi, aki annyira nem szokott hozzá az edzőcipőnél formálisabb cipők viseléséhez, hogy még megfelelő méretet sem tudnak választani, ezért aztán kényelmetlennek hiszik.
És ez egyébként már nem csak a cipőkkel van így, hanem a ruházattal általában. A farmer legyen tele elasztánnal, mert akkor sem nyom vagy szorít, ha nem a méreted vagy nem passzol az alkatodra, vagy elmennek full jógabugyiba vagy mackógagyába.
Igen!
Sajnos egyre kevesebb “NŐ” van már.
Régebben még tudtak öltözködni ,de most....
F/42
Nekem a téli csizmáim és bokacsizmám mind magassarkú.
Ilyenkor jobb időben szimpla hétköznapokon balerina cipőt vagy sportcipőt, nyáron papucs veszek fel, de alkalomra ha kiöltözök, mindig magassarkút veszek fel.
A magassarkú soha nem fog kimenni a divatból.
Én is így látom, most abszolút a sztárvilágban is megy az, hogy sportcipőt húznak, és bármilyen szép ruhához felveszik, régen tényleg a póló-farmerhez ment inkább.
De ez sose fog kimenni, de tényleg nem olyan népszerű most.
Azon felül, főleg ha a belvárosban vagy, az emberek tömegközlekedésről tömegközlekedésre szállnak, nem mert nincs pénzük autóra, hanem mert egyszerűbb sokszor (parkolóhely keresése, stb.) és én szeretek magassarkút hordani, de azért bemenni munkába, aztán elmenni sportolni, hazafelé bevásárolni, hazatipegni... nem szeretek kitolni magammal :D
És hogy miért is?
Íme ezért:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Mert igénytelen búzavirág tramplik vannak nők helyett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!