Hogyan törjem be az új magassarkúm?
Figyelt kérdés
Vettem egy magassarkú cipőt. Általában széles szarkúakat szoktam venni ez viszont vékonyabb sarkú és magasabb is annál amit hordani szoktam(max 1-2 cm-vel), viszont nem szeretnék bukdácsolni benne az utcán. Hogy tudnám megtanulni hordani, hogy hozzászokjak?
Otthon mennyit járkáljak benne, mielőtt utcára viszem?
2019. máj. 13. 12:35
1/3 anonim válasza:
Én ugyan férfi vagyok és nem hordok magassarkút :D de én az új cipőkkel azt szoktam csinálni hogy először csak egész kis távokra veszem fel. Pl elszaladok a pár száz méterre lévő boltba vagy teszek egy mini sétát a környékemen. Persze otthon is elkezdheted betörni.
2/3 anonim válasza:
Vedd fel, ülj benne pl egy asztalnál vagy a kanapén, nem kell feltétlenül járkálni benne elsőre, elég, ha a lábadon van... Aztán néha mászkálj benne pár tucat métert. Ki fog az tágulni. Ha a bukdácsolástól félsz, akkor viszont járkálj benne otthon, fel-s-alá. Nem nehéz az.
3/3 anonim válasza:
Talpa milyen? Nekem egy csomó új magassarkút azért volt nehéz megszokni, mert túl sima volt a talpuk, és csúszkáltam bennük a járólapon, szőnyegen. Az utcai használattal viszont kicsit bekoptak, és valamivel jobb lett a tapadás, szóval biztosabban tudtam járni. Szerintem utcára is vedd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!