Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok D kosarasnal nagyobb...

Hol tudok D kosarasnal nagyobb furdoruhat venni?

Figyelt kérdés

Lehet buta kerdes de nem nagyon talalok annal nagyobb kosaras bikiniket

17/L

2019. jún. 25. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Origami bikini 46-os felső jó a nagyobb mellre, de kb. D/E méret az, ami elfér benne.
2019. jún. 25. 21:35
 2/4 anonim válasza:
58%
Ne vedd sértésnek de pluss size boltokban nyilván nagyobb mellű lányoknak készítenek bikinit és melltartót. Pesten rengeteg van az ilyen boltokbol de bármelyik nagyobb városban találsz ilyet. És ha a derekad átlagos méretű akkor mondjuk h&mben vehetsz külön alsót. Remélem segítettem.
2019. jún. 26. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:

ebay

freya, pour moi, curvy kate gyárt nagy kosaras fürdõruhát és melltartót szóval ha a hátad nem széles szóval pl 70K kosarat hordasz azt is kapsz.

2019. jún. 26. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

D/E kosaras vagyok, és még nem is plussize, sőt... Csak van mellem.

Szóval átérzem. Én most a Calzedoniában találtam kosárban megfelelőt, valami pirosat, bár ott is csak nehezen, nem mindegyikből van sajna... És így is igazítani kell rajta oldalt. Nagyon nevetséges, hogy ennyire nem létezőnek tekintik azokat a nőket, akik (nem sértésként), de egy szúnyogcsípésnél nagyobb a mellük. Már C-kosarasként is észrevettem ezt. Normál/vékony testalkatú, nagyobb mellű nők már nem is létezhetnek? Pedig igazán lenne rá kereslet, több az ilyen alkatú ismerősöm, mint a lapos/kis mellű...

Kínaiakban szoktak még lenni méretben.

2019. jún. 27. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!