Véletlenül egy számmal nagyobb papucsot rendeltem. Nagyon gáz lesz vajon?
Jövőhéten megyek nyaralni, rendeltem egy elég drága papucsot online, ki is fizettem, mire észrevettem, hogy eggyel nagyobb méretet ütöttem be véletlenül.
A visszautalàs 2 hét lenne, így nem akarok kavarni vele(nem tudom 2x kifizetni így nyaralás előtt) , àtveszem amit küldenek.
Nagyon gáz lesz szerintetek? Elvileg fél centi különbség van a két làbméret között.
Ha csónak lesz, akkor muszáj leszek visszaküldeni, de nem tudom mennyire gáz az egy méret különbség.
Brickenstockròl van szó, majdnem 30 volt,ezért is nem tudom még egyszer kifizetni és várni 2 hetet, mire visszaküldik.
Erre nem is gondoltam.
😏
3# én szeretem lábbelikből megfizetni a minőséget. Nyáron városnézés közben simán lesétàlok napi 20km-t is. Sport cipő nekem túl meleg ilyenkor és nem is mindig illik az öltözékemhez (bár ez a legkevesebb, inkább az zavar, hogy melegem van benne).
Olcsó szandàl és papucs hagyott már cserben nyaralás közben (elszakadt több is) , ráadásul nem is nagyon kényelmesek számomra az olcsóbbak. Általában merev és egy síkban van a talpuk, hosszabb séta után nagyon nem esik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!