Megvernének, ha néha női jellegű ruhában mutatkoznék publikusan?
Figyelt kérdés
Például hátulgombolós felsőben, vagy matrózblúzban?2019. jún. 23. 12:48
21/30 anonim válasza:
Innentől kezdve azt hiszem, ez már csak meddő és párhuzamos monológok sokasága lenne, ami értelmetlen. Keresztényi szeretetet sajnos én nem tudok tanúsítani - azt megtetted te magad -, de humanistaként csak a legjobbakat kívánhatom. Így tehát, további szép estét kíván egy liberális, humanista, ateista, homoszexuális, kozmopolita, materialista fiatal, akit te annyira sem méltattál, hogy érdemben válaszolj neki, holott én vevő lettem volna a vitára. További szép és gyűlöletmentes életet kívánok!
22/30 anonim válasza:
Én meg azt kívánom,hogy gyógyulj meg.
23/30 anonim válasza:
Gondolhattam volna hogy ha előhozom a férfi ruhát viselő “kislányokat” akkor síri csend honol a tájon mert hát őket nem szabad bántani , véleményt mondani róluk...
24/30 anonim válasza:
Nincs férfi ruha, csak olyan ami női, vagy nem női.
25/30 anonim válasza:
Akkor a “vagy nem női” melyik kategóriába tartozik?
26/30 anonim válasza:
Tűnjön már fel, hogy kamuzik. Csak fel akarta cseszni a jónép agyát, sikerült neki, mert volt, aki bedőlt. A kérdésnek is élég kamuszaga van egyébként.
27/30 anonim válasza:
Jah, és nem lepődnék meg azon sem, ha az imént megjelent nőgyűlölő, "férfiáldozat" -a kreált sérelmeivel- tette volna fel a kérdést az egyik felhasznalojáról...simán lehet, hogy a bigott "szereplőnek" is ő kamuzza be magát. Állandóan belebotlik az ember, ha nem akar, akkor is. Nem lehet már itt békésen böngészgetni, elborítják az oldalt a fétisesek, az idióták, és az agresszívak.
28/30 A kérdező kommentje:
Kicsit elszabadultak itt az indulatok, ahogy látom. :( A kérdés egyébként egyáltalán nem kamu. Bár nem tudom, hogy lesz-e valaha kellő bátorságom Magyarországon ezt megtenni. Külföldön már megtörtént a dolog, viszonylag szolid verzióban.
2019. jún. 26. 20:52
29/30 anonim válasza:
Figyelj, ha olyan f*s környékre keveredsz, ahol egyaltalán megverhetnek, akkor akarmi másért is megvernek. Ha meg nem mész olyan helyre, akkor nem vernek meg, ezért sem, nyilván. Nem a középkorban élünk.
30/30 anonim válasza:
A 70%-os üldözési mániában szenved állandó képzelmei vannak.
Nem kell komolyan venni.
Csak hogy én is megtudjam védeni magam és nem kéne az egyenjogúságot szó szerint is törölni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!