Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megvernének, ha néha női...

Megvernének, ha néha női jellegű ruhában mutatkoznék publikusan?

Figyelt kérdés
Például hátulgombolós felsőben, vagy matrózblúzban?
2019. jún. 23. 12:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Neked javaslom olvass Bibliát .
2019. jún. 23. 17:02
 12/30 anonim ***** válasza:
74%

"Neked javaslom olvass Bibliát ."

Már-már inkonzisztenciának éreztem volna részedről, ha nem jutunk el valamilyen vallási térítéshez és a vallással való személyeskedő érvelésmódhoz. Nem vagyok hívő semmilyen transzcendentális vagy transzcendens vonatkozásban, az emberekben van a bizalmam, mondhatnám, ahogyan Prótagorasz fogalmazott: az ember a mérték. A Biblia irodalmi érték, de erkölcsi tartalma és legfőképpen valóságtartalma nincsen. Megjegyzem, nagyon élveztem a veled való vitát, én próbáltalak kisregényes érvelésekkel meggyőzni, te félmondatokra méltattál. Megszoktam, hogy a konzervatív keresztényektől ez a vitapartnerség áll fenn, különösképpen jellemző ez az internetes fórumokra. A személyes hitedhez pontosan annyiad mértékben van jogod, mint amekkora részben egy veled ellenkező véleményűnek a saját maga világképéhez. Érdekes, én el tudom fogadni azt, hogy te másképpen gondolkodsz, nincsen semmilyen késztetésem arra, hogy a hitedért "fejbe rúgjalak" - hogy téged idézzelek -, ellenben a vallások oldaláról mindig csak a kirekesztés és a gyűlölet árad. Ez az igazán szánalomkeltő, ez az, amit én mélységesen megveted - de még ennek ellenére sem gondolom azt rólad, hogy ne lennél "rendes" - hogy megint téged idézzelek - ember.

2019. jún. 23. 17:11
 13/30 anonim ***** válasza:
"Megvetek", hogy helyesen fogalmazzak.
2019. jún. 23. 17:12
 14/30 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a megverés Magyarországon azért nem jellemző, Budapesten legalábbis biztos nem. De az borítékolható, hogy páran kinevetnének és kigúnyolnának.
2019. jún. 23. 19:30
 15/30 anonim ***** válasza:
10%
Búzikám! Attól hogy minden mondatokban csokornyi idegen szavakat használsz, előttem nem leszel se nagyobb, se műveltebb.
2019. jún. 23. 19:45
 16/30 anonim ***** válasza:
16%

Aki helyesel és had példálozzak a kérdezőnek, ezekkel a kislányokkal mi a helyzet?

Nekik is bevernék az orrukat?

Ezek is ártanak a közizlésnek tehát fejbe rúghatók?

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2019. jún. 23. 20:17
 17/30 anonim ***** válasza:
61%

És hát a biblia....

Minden háború a vallásnak köszönhető mert az ami megosztja az embereket mint a példa is mutatja a barátunk útálkozik elítél ,gyűlölködik!

Nem csoda hogy a “kedves” keresztényeknek köszönhető több millió ártatlan ember kivégzése a középkorban.

Beteg akaratgyenge emberek akiket muszáj vezetni mert nem találják helyüket a világban.

2019. jún. 23. 20:22
 18/30 anonim ***** válasza:
47%
Ha elfogynak az érvek, akkor jön a személyeskedés, vagy a Biblia-idézetek. Nem is vártam többet (31%-os) egy vallásostól. A racionális érvelés helyett a másikat próbálni elnyomni, és személyes hangvételű támadásokat intézni ellenében. Arról pedig, hogy a szókincsed annyira szegényes, hogy nem értesz meg olyan szavakat, amiket a mindennapi életben is használ a magyar nyelv, arról én nem tehetek. Javaslom, hogy a Biblián kívül forgass más könyveket is, s ebben az esetben bővülni fog a választék a fogalmazáshoz. Apropó, ha már Biblia, és a nagy keresztényi szeretet, amit tanúsítasz felém, ezzel a passzussal mi is a helyzet? -> Nolite iudicare, ut non iudicemini. (Máté 7,1)
2019. jún. 23. 21:59
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
Racionálisan? Gusztustalanok.
2019. jún. 23. 22:10
 20/30 anonim ***** válasza:
91%
Értem, tehát nem kapok választ a kérdésemre. Szodoma és Gomora konkrét, vesszenek a szodomiták, ne legyen szabadság, de a "Ne ítélj, hogy ne ítéltess!" az legfeljebb fakultatív. Ez a keresztényi erkölcs. Ez az, amit már Nietzsche is megírt. A kereszténység egy nihilista vallás, akik erkölcsösséget hazudnak. És még te merészelsz itt véleményezni bármit is?
2019. jún. 23. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!