Szerintetek megvernének/leszólnának egy ilyen póló
miatt?
Én tuti kipróbálnám az ilyen komcsikon az acélbetkóst ;)
2015. júl. 30. 18:15
2/14 A kérdező kommentje:
kösz, már vártam a skinek hozzászólását, csak nehogy egyszer vissza nyaljon a fagyi ;)
Nem vagyok skinhead szóval ezt benézted komcsikám..
2015. júl. 30. 18:48
4/14 A kérdező kommentje:
gőzöd nincs mi az a kommunizmus haver, amint látom te is csak egy vagy az "agyoniskolázott, agymosott, kapitalista meg imperialista történelemmel teletömött, politikailag teljesen felvilágosult néprétegből" amit úgy nevezünk: módos burzsoázia
Te milyen sötét vagy, te atya úr isten :D
Amúgy megsúgom egyetemen felsőfokon tanulom a történelmet ;)
De persze egy ilyen koszos kunyeráló kommunista divatpunk aki a lázadó forradalmi tini korszakát éli és a kannásbor mellett félrészegen Marxot olvasgat biztos jobban tudja.. :D
2015. júl. 30. 21:29
A pólóval önmagában nincs gond, egy orosz gyártmányú igen nagy számban gyártott tankot ábrázol.
Veled már annál nagyobb bajok vannak kérdező, nem vall túl ép észre ez a fröcsögés.
2015. júl. 30. 21:34
7/14 A kérdező kommentje:
háhá a tipikus mentegetőzés részedről, ha te ennyire tudálékos vagy kedves Úrnőm akkor gondolom tisztában vagy a bolsevizmus teljes fogalmával, eszméjével, ideológiájával, a szovjet patriotizmussal, a sztálini tanításokkal, a Vörös Hadsereg Nagy Felszabadító Honvédő Háborújával, hiszen te egyetemi szinten tanulod, és gondolom a tanáraid is mindent a "lehető legnagyobb rendben" tanítanak, mellesleg nem vagyok punk, és utálom a bort (én vodkás vagyok :), nem kunyerálok, és nem olvasok Marxot tisztában vagyok ugyanis a tanításaival, én patriota vagyok szovjet patriota
8/14 anonim válasza:
Nálad biztos jobban tisztában van az biztos.
És én is ajánlom, hogy ne csak az ÁVH-ban szolgált nagyapádra hallgass hanem olvasgass egy kicsit olyan könyveket is melyeket nem hamisítottak a kommunisták.
Pl. ezt:
[link]
De persze ha annyira tetszik a kommunizmus akkor javaslom menj ki Észak-Koreába:
[link]
[link]
[link]
"1956 után tisztességes ember nem lehet kommunista."
(Albert Camus)
A pólóra visszatérve mégis mi baj lenne vele?
Lehet, hogy valakinek tetsztik a T 34-es tank, nem ez a baj, hanem az, hogy az az eszme tetszik amit képviselt.
Én inkább egy ilyen pólót hordanék:
[link]
[link]
2015. júl. 30. 23:42
9/14 A kérdező kommentje:
az az érdekes hogy itt mindenki "jobban tisztában van" mindennel, akkor mégis hogy a p.csába tart itt ez a redvás ország ahol tart? nagyapám nem volt ÁVH-s bár a mai napig folyékonyan beszél oroszul, dolgozott a Szovjetunióban is, az olvasásról meg annyit hogy ma már mindent ellenőriz a kapitalista cenzúra, így nem vagyok hajlandó semmiféle '89 utáni történelem könyvet olvasni, utált is emiatt a szakközepes történelem tanárom, megmondtam neki ezt a kapitalista szennyet nem vagyok hajlandó olvasgatni majd megütötte az ideg szegénykét :D elmenni nem akarok ebből az országból, bár legszívesebben Oroszországban élnék és még nem vetettem el az orosz nyelvtanulás lehetőségét sem, az viszont biztos hogy egész életemben ebben az ideológiában fogok élni, engem még senki se tört meg és nem is fog, de te legalább válaszoltál a kérdésre is, egyébként érdekes, hogy feltettem egy kérdést meg egy pólóról egy képet és rögtön belém is kötöttek :D, ennyit tud ez a nagy magyar nép
10/14 A kérdező kommentje:
amiket belinkeltél azok meg sztem csak kamuk
Kapcsolódó kérdések: