Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan van pénze az egyetemist...

Honnan van pénze az egyetemista lánynak?

Figyelt kérdés

Az egytemen az ismerettségi körömből van egy lány,aki tele van pénzzel.

Saját 2 szobás lakásban lakik egyedül, tommy hilfiger,calvin klein stb ruhákban jár, norbu ipdate ételeket eszik,kondibérlet, állandó programok.

Honna van ennyi pénze,ha pasija sincs aki pénzelje? Nem tudok róla hogy dolgozna.

Egyébként nem beképzelt. Aranyos lány csak hát na...fura :D

2019. jún. 22. 18:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
62%

"A kérdező kommentje:

Nem dolgozik.

Nekem az fura,hogy a szüleitől miért várja hogy drága dolgokkal lássák el?

Mármitn minek norbis kaja, huszonakárhányezres ruhák.

Miért nem elég a közép kategória,miért nem húzza meg magát.

Annyi idős hogy a szüleimek nem kéne ilyen minőségben támogatniuk szerintem..."

Értem, irígy proli vagy!

Ne etessétek ezt a trollt!

2019. jún. 22. 19:59
 12/26 anonim ***** válasza:
97%
#9 honnan veszed, hogy elvárja? Valószínűleg nem veri minden héten az asztalt a zsebpénzért, hanem a szülei adják neki maguktól. Ha megteheti, hogy azokat vegye, akkor ne más mondja már meg neki, hogy mit vásároljon. Hidd el, nekem is teljesen mások lennének a fogyasztói szokásaim, ha a pénz nem korlátozna és szerintem ezzel mások is így vannak. A kaja biztos egy olyan terület lenne, ahonnan elsőként iktatnám ki a spórolást, ruhából meg magyar tervezők munkáit venném meg, amit sajnos nem engedhetek meg magamnak most.
2019. jún. 22. 20:03
 13/26 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem irigy vagy.
2019. jún. 22. 20:04
 14/26 anonim ***** válasza:
97%
Nekem egy lány ismerősöm pont így van. Amint elkezdte az egyetemet Budapesten, a szülei rögtön vettek neki egy lakást és a havi költségeit is fedezik. Mondjuk nagyon jó tanuló volt mindig is a csaj szóval biztos megérdemli. Hát mit mondjak? Szerencsés aki ilyen környezetbe születik.
2019. jún. 22. 20:07
 15/26 anonim ***** válasza:
97%
Szülők,engem is pénzeltek amíg egyetemre jártam.Nem vártam el,hogy drága ruhákat vegyenek nekem,egyszerűen a pénzből amit kaptam tőlük futotta azokra és hasonló márkákra amiket te is írtál.Bár nem értem,hogy ez neked miért probléma.😅
2019. jún. 22. 20:23
 16/26 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is van olyan 22 éves ismerősöm akinek most húzzák fel a 2. lakását. Nagyszülők-szülők teli vannak. Ez nekik annyi, minha én kapnék egy 2ezrest a nagyimtól zsebpénznek.
2019. jún. 22. 20:32
 17/26 anonim ***** válasza:
72%

Ezért tart ez az ország ott ahol tart mert a szociálizmus szerencsére kitermelte a milliónyi panelprolit akik számára a gyerek addig gyerek amig pici és amugy is a minimumot kell megadni számára mert nem dolgozik és nem illeti meg őt több.

Van akinek tehetős a családja és ha megtehetik biztosítanak mindent. Amit felsoroltál messze nem nagy szám.

2019. jún. 22. 23:38
 18/26 anonim ***** válasza:
47%

Tehetős szülők/nagyszülők, akik törődnek a lányuk életkörülményeivel. Szexuális jellegű munkák. Bármi lehet. A lényeg az, hogy egyáltalán nem fontos ez a kérdés.

Nem beképzelt, aranyos lány.

2019. jún. 23. 00:03
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Puncs-ról
2019. jún. 23. 10:09
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

10.

Köszönöm,hogy kiegészítettél még ezek amiket felsoroltál is jellemzik a mai mihaszna egyetemistákat.

2019. jún. 23. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!