Miért nem elég a közép kategória,miért nem húzza meg magát.
Annyi idős hogy a szüleimek nem kéne ilyen minőségben támogatniuk szerintem..."
Értem, irígy proli vagy!
Ne etessétek ezt a trollt!
2019. jún. 22. 19:59
12/26 anonim válasza:
#9 honnan veszed, hogy elvárja? Valószínűleg nem veri minden héten az asztalt a zsebpénzért, hanem a szülei adják neki maguktól. Ha megteheti, hogy azokat vegye, akkor ne más mondja már meg neki, hogy mit vásároljon. Hidd el, nekem is teljesen mások lennének a fogyasztói szokásaim, ha a pénz nem korlátozna és szerintem ezzel mások is így vannak. A kaja biztos egy olyan terület lenne, ahonnan elsőként iktatnám ki a spórolást, ruhából meg magyar tervezők munkáit venném meg, amit sajnos nem engedhetek meg magamnak most.
2019. jún. 22. 20:03
13/26 anonim válasza:
Szerintem irigy vagy.
2019. jún. 22. 20:04
14/26 anonim válasza:
Nekem egy lány ismerősöm pont így van. Amint elkezdte az egyetemet Budapesten, a szülei rögtön vettek neki egy lakást és a havi költségeit is fedezik. Mondjuk nagyon jó tanuló volt mindig is a csaj szóval biztos megérdemli. Hát mit mondjak? Szerencsés aki ilyen környezetbe születik.
2019. jún. 22. 20:07
15/26 anonim válasza:
Szülők,engem is pénzeltek amíg egyetemre jártam.Nem vártam el,hogy drága ruhákat vegyenek nekem,egyszerűen a pénzből amit kaptam tőlük futotta azokra és hasonló márkákra amiket te is írtál.Bár nem értem,hogy ez neked miért probléma.😅
2019. jún. 22. 20:23
16/26 anonim válasza:
Nekem is van olyan 22 éves ismerősöm akinek most húzzák fel a 2. lakását. Nagyszülők-szülők teli vannak. Ez nekik annyi, minha én kapnék egy 2ezrest a nagyimtól zsebpénznek.
2019. jún. 22. 20:32
17/26 anonim válasza:
Ezért tart ez az ország ott ahol tart mert a szociálizmus szerencsére kitermelte a milliónyi panelprolit akik számára a gyerek addig gyerek amig pici és amugy is a minimumot kell megadni számára mert nem dolgozik és nem illeti meg őt több.
Van akinek tehetős a családja és ha megtehetik biztosítanak mindent. Amit felsoroltál messze nem nagy szám.
2019. jún. 22. 23:38
18/26 anonim válasza:
Tehetős szülők/nagyszülők, akik törődnek a lányuk életkörülményeivel. Szexuális jellegű munkák. Bármi lehet. A lényeg az, hogy egyáltalán nem fontos ez a kérdés.
Nem beképzelt, aranyos lány.
2019. jún. 23. 00:03
19/26 anonim válasza:
Puncs-ról
2019. jún. 23. 10:09
20/26 anonim válasza:
10.
Köszönöm,hogy kiegészítettél még ezek amiket felsoroltál is jellemzik a mai mihaszna egyetemistákat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!